Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blada stokrotka

Wasz facet też jest nudny?

Polecane posty

Gość blada stokrotka

Jak w temacie - dziewczyny czy też macie taki problem. Jestem w związku prawie 5 lat, na początku brak jakiejkolwiek inicjatywy i kreatywności mi nie przeszkadzał, ale teraz doprowadza do tego, że myślę o zerwaniu. Nigdy nie zaproponuje, żebyśmy gdzieś pojechali, zrobili coś, co wybije nas z rutyny. To zwykle ja inicjuję wszelkie wypady, które i tak zwykle neguje. On stale siedziałby w domu, najlepiej przed telewizorem. Nie mamy wspólnych tematów do rozmów, jest osobą pozbawioną ciekawości świata, a ja nie wyobrażam sobie mojego życia na siedzeniu przed tv!!! co mam robić?

Gość billyyy
zostaw go. Znajdź kogoś komu będzie zależeć.

Gość blada stokrotka
Gdyby to było takie proste. Nawet gdybym z nim zerwała nie myślałabym o kolejnym związku.

Gość wyhylybymy
To z nim zerwij... domyślam się że po dobroci nie dasz rady niczego zmienić, zastosuj terapie szokową :P Przy okazji dowiesz się czy mu zależy i czy naprawde Cie kocha( czy to ten ) ;)

Gość prawiczek z warszawy
Po co ma jechać do Włoch sokoro może uprawiać seks w domu przed telewizorem. Kobiety i tak wyjeżdżają tylko po to by się chwalić koleżankom jakie one światowe :D

Gość malinowy soczek
jestes w takim zwiazku 5 lat i uwazasz sie za kreatywna osobe? No ja nie moge.....jestescie przeciez dokladnie tacy sami! On siedzi przed telewizorem znudzony, a ty znudzona na niego narzekasz.... gdyby bylo ci zle, to juz dawno bys wiedziala co z zyciem zrobic. Znasz go, i wiesz, ze na jego incjatywe nie mozesz liczyc. Ale na swoja chyba tez nie.

Gość blada stokrotka
Moje inicjatywy zwykle kończyły się wymówkami: nie mogę, nie mam czasu, jestem zmęczony itd., dlatego sama po wszelkich staraniach się poddałam. Do prawiczka z warszawy: nie wspomniałam nic o zagranicznych wycieczkach, więc nie rozumiem dlaczego wkładasz mnie do worka kobiet, dla których liczy się wyłącznie luksus, poza tym nie należę do osób chwalących się zdjęciami z wakacji na nk. Wolę spędzać czas z interesującym mężczyzną pod namiotem na jakimś zadupiu niż z nudziarzem na Costa Brava.

Gość nie, mój jest fascynujący
i to w nim kocham :)