Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akndsdfmc

Co znaczy ten sen??

Polecane posty

Gość akndsdfmc

Prawie 2 lata temu roku zmarla dziewczyna której nawet nie znałam ale to byla osoba ktora swoim optymizmem przyciagala do siebie ludzi. Miala pelno przyjaciol, przez wszystkich byla kochana.Czasami o niej pomyslalam czy zdjecia obejrzalam ale nie brakowalo mi jej ani nic z tych rzeczy. Dzis mialam sen, ze wychodzilam z budynku dawnej szkoly, ziemia byla czyms nasmarowana i prawie sie wywrocilam, ona wlasnie przede mna byla, poslizgnela sie i wpadla pod samochod(w rzeczywistosci zginela w wypadku sam.) i szlam z nia do szpitala, kilkaset metrow przed wsiadlysmy do autobusu, tam mialam jakies picie dla niej i dalam do potrzymania jakiejs babce bo musialam ta dziewczyne do autobusu wprowadzic, byla taka slaba i szla oparta na mnie, i ta babka wypila jej picie, zaczelam sie drzec, posadzilam ta dziewczyne i w koncu dotarlysmy pod szpital ale z jakiejs dziwnej strony ktorej w rzeczywistosci nie ma.. Unosil sie jakis dym, bylo takie jakby pole... Kazalam jej zatkac nos, zeby sie tym nie zatrula(chyba podswiadomie czulam) ona zatkala i dotarlysmy, pozniej juz nie pamietam co bylo wiem ze powiedzialam do niej " Aniu wytrzymaj, ale pamietaj ze gdybys nie daj Boze odeszła to wiedz,ze zawsze bedziemy o Tobie pamietac i Cie kochac" usmiechnela sie, ogolnie byla b. fajna, mila dziewczyna tak jak na zywo choc ona mieszkala w innym miescie do ktorego czasem przyjezdzam, mam tam znajomych, ale sen "dzial sie" w moim miescie, w ktorym ona chyba nigdy nie byla. Nie wiem czy to zwykly sen czy ona faktycznie do mnie "przyszła" ??

Gość akndsdfmc
podnoszę..

Gość akndsdfmc
up !!!!!!!!

Gość akndsdfmc
nikt nie wie?? :(

Gość akndsdfmc
up :o