Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mozna byc tak slepym

denerwuje mnie to ze moj chlopak jest taki naiwny i za dobry

Polecane posty

Braciszkowie alkoholicy i ojciec jak im sie zechce jesc to zamiast wziac sie do roboty to przychodza codziennie po jakis kawalek chleba czy czegos na jedzenie nie ma a na flache jest !! Inny brat mieszka 50 km dalej ze swoja dziewczyna i jak sie z nia pokloci to jedzie do niego samochodem, po czym wypije i malo tego, ze wypije przespi sie i wroci nastepnego dnia rano, on rano tez sobie strzeli jakies piwko i za kazdym razem, zeby moj facet go odwozil ! Szlag mnie trafia, ze te barany nauczyly sie tylko korzystac a z niego taka pierdola, ze mu ich zawsze szkoda !! Jak mam do niego przemowic, zeby dotarlo nie tylko w teorii, ale i w praktyce ? Bo niby na jedno zdaje sobie sprawe, a potem znowu sie lituje ! Pomozcie, bo zaraz szlag mnie trafi, znowu pojechal odwiezc tamtego, bo braciszek oczywiscie po spozyciu alkoholu :/

Gość nie martw sie, ja mam
takiego meza, troche udalo mi sie go zmienic ale jeszcze wiele brakuje

Daj spokoj to jest irytujace, jak mozna dawac sie tak wykorzystywac

jakie nie martw sie?!:O wlasnie powinnas sie martwic, zreszta trudno to nazwac zamartwieniem:P ja bym go w dupe kopla, bo zadna przyszlosc cie z nim nie czeka.:O

Gość nie martw sie, ja mam
pisalam nie martw sie bo inni maja gorzej, meza tak latwo nie mozna kopnac w dupe...

Co można zrobić, żeby nie dawał już z siebie robić jelenia ? :/