Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamippppp

powinien byc zakaz trzymania psów w budynkach wielorodzinnych

Polecane posty

Gość kamippppp

..

Gość ????
a co ci to przeszkadza ty ich nie zywisz nie utrzymujesz, kazdy robi co chce, mozesz sobie mówic sram na twoje zdanie przegrancu zyciowy

Gość kamippppp
stary mnie 9 lat na łancuchu trzymał i czuje teraz konkurencje wsrod zwierzat

Gość pot
oraz zakaz trzymania po 5 bachorów w domach wielorodzinnych typu blok kamienica za duży chałas robią o niszczą klatki schodowe

Gość jakiś czas temu mój dozorca
twierdził, że nie ma co trzymać w domu żywiny, której zjeść nie można:):):)

Gość pot
grają w piłke na parkingach przy samochodach wisza jak gile na trzepakach

Gość warszawski policjanttt
poperam w wielu landach niemieckich tak jest i nie maja problemów z tonami psiego g..wna na ulicach

pot--wisza jak gile na trzepakach ---ale mnie to rozbawilo zajebiste

Gość proś Boga o siłę
tak "C"hałas napewno robią :O

Gość ankka skaakanka
własnie najpierw dziecmi sie autorze zajmij , a nie psami, ZWIERZETA SA LEPSI NIZ LUDZIE, BO NIE GRYZA BEZ POWODU JAK PODLI ZAWISTNI LUDZIE

Gość monic lizak
POKARM- KTOS KTO MA PSA TO JEG SPRAWA A JAK TBIE NIE PASUJE TO TY MASZ PROBLEM,

dlaczego mamy tonac w psich gó...wnach szacuje sie ze w warszawie jest około 400 tys psów jesli kazdy srednio tylko wysra 0.2 kg g.ówna dziennie to jest 80 ton odchodów dziennie na chodniku czyli jakies 4 tiry w skali roku to około 30 tys ton odchodów zanieczyszczjacych parki,ulice,chodniki,klatki schodowe, itd

Gość gvebaebharbh
zakaz trzymania nie, ale powinny być jakies zasady. Póki co jest zakaz srania psami, a i tak wszyscy to robią, jakby to był jakiś problem sprzatnąc kupsko. Ja mam kota i jakoś za każdym razem jego odchody sprzatam. Ale psiarze mają to gdzieś, bo pies robi na dworze. A potem czlowiek idzie i widzi te kupska, ohyda, a najgorzej było po odwilży, wszędzie rozpaćkane kupska, ze się rzygać chciało. Druga rzecz to zakłócanie ciszy. Często psy (zwłaszcza takie małe kundelki) szczekaja jak wściekłe jak włascicieli nie ma w domu. Powinien być nakaz wysyłania takich psów na jakieś szkolenia, bo szału można dostac jak się pracuje w domu, a zaścianą ciągle "hau hau hau".

Gość gvebaebharbh
Osoba przyłapana na niesprzątaniu po psie powinna dostac dotkliwy mandat, 50zł minimum. Marzeniem byłyby jeszcze prace społeczne polegające na sprzataniu chodników z psich odchodów. Zaraz by się nauczyli jeden z drugim.

Gość gvebaebharbh
500zl minimum oczywiście

Gość dzieciaki
bardziej hałasują, bardziej śmiecą, i sprawiają więcej kłopotów niż psy

Gość precz z patologią
psów szkoda,ale w budynkach wielorodzinnych powinien byc zakaz rozmnażania się mieszkańców i zakaz trzymania bachorów

warszawski policjanttt-----toniecie w psich odchodach bo to brak kultury wlascicieli-po wlasnym pupilu sie sprzata i tyle...

gdy zauwaze ze własciciel psa nie sprzata po nim to kaze go za zasmiecanie 500 zł mandatu wielu odmawia przyjecia sprawy sa kierowane do sadu

Gość nie będę sprzatała po psie
dopóty szurniete mamusie nie będą sprzatały po swoich srajacych bahorach bardzo często gdzies pod krzakiem widze srajacego dzieciaka .Nie będę sprzatała dopóty pijaki,dziwki ,rodzinki z bahorami nie będą sprzatac swoich smieci po niedzielnych grilach na kocyku pijaki puszek,butelek po piwie a dziwki podpasek i prezerwatyw! Psia kupa to nawóz naturalny! czego nie mozna powiedzieć o innych odpadach które zostawia ludzkie bydło po sobie

wku..rza mnie tez ze w mieszkaniu obok owczarek czesto drze morde uwierz mi ze mam czasami ochote siegnac po bron zeby przestał

własciciele psów to czesto bezmózgi tylko karami finansowymi mozna do nich dotrzec wielu groziło mi ze zwolni mnie z pracy,wyzywali ale taki poziom prezentuja ci ludzie

psy i dzieci w blokach hałasują! psy i dzieci szczają - o tyle dzieci w pewnym wieku wyłącznie do kibla... niestety właściciele blokowych psów to na ogół istne barany, nie mające pojęcia o ułożeniu psa pewnie stąd ten wątek...

Gość aentttkak
tonac w psich gównach:-O--- wez człowieku,... ja zawszecsprzatam po moim psie i wkurza mnie jak ktos tak mói, czep sie tych co nie robia tego okay?

gnida sierżant albo aspirant lizo dup starego (czytaj komendanta) stary każe robić wyniki co baranie?

Tak się sklada, że ja z Niemiec jestem i jakoś o zakazach trzymania psów w blokach nie slyszalam :o Jedynie prywaciarze, wlasciciele jednej czy dwóch kamienic mogą sobie zakazać dużych psów to wiadomo ale większe spóldzielnie absolutnie. Zazwyczaj w ogloszeniach pod Zwierzęta jest ''po uzgodnieniu'' ale chodzi glównie o to aby spóldzielnia wiedziala kto co ma w domu, aby byla pewność że dany pies jest zarejestrowany i ubezpieczony. Tutaj masz obowiązek zarejestrowania psa (w razie zguby wraca do Ciebie, możesz nawet dostać karę za nieupilnowanie go, dzięki czemu nie wyrzuca się niechcianych psów na ulicę) ubezpieczenia psa!! I w przypadku niektórych ras (każdy Land ma swoją listę) przeprowadzenia testów psychicznych. Sprząta tutaj każdy jeżeli się zdarzy psu narobić na osiedlu, ale są specjalnie wyznaczone, ogrodzone parki dla psów gdzie każdy może swojego pupila puścić ze smyczy pies może się tam zalatwiać do woli, codziennie przyjeżdża tam specjalna ekipa ze specjalnym sprzętem i sprząta po tych psach. To są rozsądne rozwiązania i polski rząd powinien wziąć z nich przyklad.

Gość 090-90-90-o98
dlaczego mamy tonac w psich gó...wnach Po prostu trzeba sprzatac to sie nie utonie...

Gość aentttkak
warszawski policjanttt wku..rza mnie tez ze w mieszkaniu obok owczarek czesto drze morde uwierz mi ze mam czasami ochote siegnac po bron zeby przestał zdajesz sobie sprawe, z tego co mówisz tutaj? bo chyba nie.

to nie jest żaden policjant. WTOPIŁ SIĘ PAJAC NA TYM CO NAPISAŁ WCZESNIEJ hahahaa ale nie napiszę na czym się utopił bo chętnie poczytam jego bzdury i się pośmieje hahahaaa