Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nolek

Bardzo, ale to bardzo z calego serca potrzebuje Waszej pomocy.

Polecane posty

Gość Nolek

Witam Was wszystkich, Nigdy jeszcze nie pisalam na jakims forum, jestem raczej osoba, ktora radzi sobie z problemami, ale tego co sie juz teraz dzieje nie ogarniam w zupelnosci. Mam 20 lat , moj ex tyle samo, rozstalismy sie miesiac temu po polrocznym zwiazku, niby nie duzo okej.. ale tak naprawde nadal mi na Nim zalezy, nie bede ukrywac, ze nie..gdy zrywalismy On mi mowil, ze Mu na mnie zalezy itd, ale meczy sie w dluzszym zwiazku, ze nie dojrzal, ze nie chce mnie ranic i ze moze kiedys Nam wyjdzie..po tym miesiacu zaczal zas normalnie do mnie pisac, potem jakos tak wyszlo, ze sie spotkalismy, zaczelismy calowac itd. bylo tak jak zawsze..jak bylismy razem..czuly, troskliwy, kochany..martwil sie, ze jestem chora kazal mi wieczorem napisacj ak sie czuje, przytulal mnie tak jakby mial mu ktos mnie zaraz zabrac.. mowil czule kotek itd no kurde wszystko tak jak bylo wczesniej.. szczerze mowiac, poczulam , ze moze byc tak jak kiedys, wiec z wlasnej glupoty napisalam mu smsa czy jest jakas szansa dla nas odpisal , ze widzi , ze mam nadzeje, ze wrocimy do siebie.. powiedzialam mu , ze nie jestem malym dzieckiem i ze nie ukrywam, ze mam i ze tesknie za tym ,co bylo kiedys odpisal ze rozumie, ale ze na dzien dzisiejszy to nie ma sensu i mozlwe ze kiedys nam wyjdzie.. odpisalam mu tylko ze ma racje, ze jesli ja mam zas cierpiec, a on ma sie "meczyc" w dluzszym zwiazku.. to nic na to nie poradze i ze bedzie co ma byc...no i potem on mi odpisal, ze cieszy sie, ze to rozumiem (choc tak naprawde nie rozumiem!) ... potem wieczorem..juz zasypiam dostaje smsa " dobranoc:*:* milych snow:* choc chcialbym u Twojego boku:*:)''...juz sie po prostu gubie i glupne przez to wszystko . Moj zwiazek przedtem z Nim nie byl idealny, bo puszczal mne na dyskoteki itd tak o.. niby zle jak zazdrosny, ale on nie bly wcale zazdrosny i to bardziej bolalo niz zazdrosc..ogolnie mielismy troche inne poglady.. dla mnie bylo nienormalne zeby osobno imprezowac czy cos.. w kilku rzeczach sie nie umielismy dogadac..ale jednak nie ukrywajmy bardzo m na Nim zalezy.. Doradzcie mi od serducha..

Gość Nolek
teraz jeszcze od Niego smsa ' dobry dzien doobry, czemu nic nie piszesz? czyzbym wykorespondowal w Twoja strone cos nie w ten sposob? :)''

Gość egtsdsdf
Moim skromnym zdnaiem powiedz mu ze nie chcesz utrzymywac kontakow bo w ten sposob cierpisz on zobaczy ze nie jest tak latwo! Nie bedzie mial przytulania calowania itd.. bez zobowiazan , wtedy szybciej zateskni i bedzie blagal o powrot jesli mu zalezy:)

Gość on jest jeszcze bardzo mlody
i sam nie wie, czego chce, to normalne. Nie szukaj podtekstow, dobrze mu z toba, co nie znaczy,ze nie bedzie jeszce szukał innej, dopiero zaczyna dodrosłe zycie, ty zreszta tez, choc kobiety pod tym wzgledem wczesniej dojrzewaja. Jego zachowanie to norma, nic w nim złego,a czy cos z tego wyjdzie - czas pokaze. Prawdopodobnie jeszce wiele zwiazkow przed wami, choc w tej chwli nie wydaje ci sie to mozliwe - ale takie jest zycie

Gość Nolek
no ale co jak co jest to dorosly facet..dziwne ,ze nie wie sam czego chce.. nie wiem moze szukam dziury w calym..:(

Gość gdfgfhggfgfg
typowy przyklad goscia, ktory ma z psychika cos nie tak. nic z tego nie ebdzie raczej, daj sobie spokoj...

Gość wiedźma jestem mała
20 lat to nie jest dorosły facet:D:D zastanów się trochę:O ty byś już pewnie chciała deklaracji na całe życie z chłopak chce jeszcze poszaleć :D inne podupcyć i ogólnie się wyszumieć ,w wieku 20 lat żaden facet poważnie nie myśli o związku tylko byle więcej dziur zaliczyć :D

Gość egtsdsdf
Moim zdnaiem on widzi ze ona jest zakochana i wie ze moze miec ja jako taka niby "kolezanke" i bez zobowiazan wiec wciaz szukac ruchac id inne.. Odetnij sie od niego bo miesza Ciw glowie i zakochasz sie jeszcze bardziej! Radze Ci to z wlasnego doswiadczenia. Jesli naprawde mu zalezy to wroci z kwiatami blagac o powrot a jak nie to mala strata krotki zal...tego kwiatu jest pol swiatu nawet jesli Ci sie wydaje ze to ten jedyny !

Gość gdfgfhggfgfg
oczywiscie ze ma ochote poruchac jakąś inną, widac ze niedojrzaly koles i raczej tak mu zostanie juz.

Gość KochamKochamKocham
otoz wlasnie to!:)..ma racje ta/ten wyzej

Gość Nolek
dupczyc mnie nie dupczyl bo nie dalam, bo jestem dziewica;) ... nie nei jestem pasztetem ktory ma pierwszego faceta bla bla nie.. poprostu nie znalazlam odpowiedniego typa ..a z nim to chcialam zrobic ale ze nam sie nei ukladalo to nie bylam do tego przekonana.. bawilismy sie itd ale nie doszlo do tego... czyli radzicie w ogole juz mu nie odpisywac nawet na tego smsa co napisal? nic kompletnie? zero kontaktu?

Gość Nolek
mam ochote mu napisac cos w stylu (na to co napisal) ze jest wszystko okej..zeb nie myslal ze sie tym przejmuje ze jestem zalamana.. ze.. no ..duma sie we mnie niestety odzywa teraz..nie chce mu dac tej satysfakcji..

Gość egtsdsdf
Ha teraz jasne jeszcze Cie nie "wydupczyl" dlatego dalej tryma z Toba kontakt zebys myslala moze ze jak to zrobicie to sie cos zmieni miedzy wami on sie zakocha czy co tam jeszcze. A ze ma 20 lat i chce mu sie dupczyc to prowadzi taka gre z Toba rucha inne ale z Toba romansuje zeby i Ciebie miec! Przykre ale takie sa chlopy zwlaszcza mlode i napalone

Gość egtsdsdf
Powiedz ze masz dizs randke i wlasnie lecisz na miasto po jakis ciuch:)

Gość wiedźma jestem mała
ale ja ciebie autorko nie rozumiem,młoda jesteś to dlaczego nie korzystasz z życia:) przecież musisz nabrać doświadczenia życiowego a seks należy do tego,powinnaś z różnymi facetami spróbować żeby wiedzieć co dla ciebie jest najlepsze:) oszczędzacie te swoje ciała kurde a w mac donaldzie tę truciznę wperdalacie:D nie znaczy że masz być dziwką osiedlową wszystko z umiarem oczywiście:)

Gość egtsdsdf
Ja sie nie zgadzam mozna sprobowac seksu ale tylko wtedy jak Ty chcesz wykorzystac chlopa a nie on Ciebie jak w tym przypadku:) jesli chce sprobowac to z innym bo ten to frajer i szkoda jej dziewictwa dla takiego kretacza ktory mysli ze jest przebiegly:)

Gość KochamKochamKocham
a jednak milosc dodaje sil..kchasz? to juz dobrze...sex to oczywista przyprawa do Waszej milosci:)

Gość Snow_my_mind
Bądź dojrzała bardziej niż on kobieto.... :| Napisz mu to co czujesz, że Ci zależy i chcesz z nim być ale też, że szanujesz siebie na tyle by nie dawać się wykorzystywać i sobą bawić/manipulować i że jeśli chce mieć przytulanki, macanki i całowanie bez zobowiązań to Ty NIE jesteś zainteresowana. Powiedz, że nie szukasz przygód tylko dojrzałego faceta który potrafi być w poważnym związku a nie jakieś ekscesy rodem z gimnazjum :)

Gość gwoli wyjasnienia...
dziwne jest to jego zachowanie i rozumiem, ze nie mozesz sie polapac co jest tak naprawde grane. jesli chce tylko kolezenstwa to musi spuscic troche z tonu, inaczej budzi w tobie ciagle tesknote za nim. nie wiem czy nie jest tego swiadomy, czy to tylko taktyka z jego strony, ale do czego niby zmierza. moze on wcale tak naprawde nie jest zainteresowany kobietami. jest jeszcze bardzo mlody i jesli chcialby glownie poszalec i sie wyrzyc, to nie trzymal by sie ciebie wciaz tak blisko. dla mnie to jest jakies podejrzane. napisz mu mail (sms to sie do takich rzeczy nie nadaje) i zapytaj, jak ty to wszystko masz rozumiec i o co tak naprawde biega.

Gość dziewczyna 26...
moim zdaniem za bardzo się starasz powinnaś nie dawać mu do zrozumienia, że czekasz aż on kiwnie palcem on się zachowuje nie fair bo bawi się Twoimi emocjami jak można z jednej strony mówić, że nie chce się a z drugiej robić komuś kto kocha nadzieję? może mu powinnaś pokazać jak to jest bez Ciebie i go olać? napisać mu- słuchaj nie chcesz ze mną być to nie udawaj takiego, któremu zależy i nie baw się moimi emocjami nie chcesz mnie- to ułożę sobie życie bez Ciebie, mam swoją godność niech poczuje, że nie może Tobą manipulować emocjonalnie, że zasługujesz na szacunek i na prawidłowe traktowanie i tego właśnie oczekujesz jak się opamięta to dobrze, jak nie- to może powinnaś poczekać na faceta, który będzie Cię szanował i nie będzie takim manipulantem

Gość Nolek
wiem dokladnie dziewczyny o co Wam chodzi ale taka sytuacja z tym spotkaniem calowaniem itd poprostu wyszla raz..i wiecej nie blo..to ne jest ze sie spotkamy regularnie czy cos i sie sobie eee oddajemy..nie..raz byla taka sytuacja .. poprostu nas ponioslo w jakis sposob.. ta cala akcja jest chora.. wiem ze powinnam korzystac z zycia ..spotykam sie z jakimis tam kolesiami ale ten mi jakos tak utkwil w glowie, ze ne umiem go za nic w swiecie z tej mojej glupiej lepetyny wyrzucic ;p moze przez to ze jestem typem tych kobiet ktore lubia tych ' niegrzecznych' .. ja chyba tez powinnam dorosnac ;/...

Gość Snow_my_mind
Prawda jest taka, że kiedy facetowi zależy to nie odstawia takich szopek... Przecież on Cię poniża swoim zachowaniem. Przeleci Cię i kopnie w dupę....no ale Ty i tak nas nie posłuchasz i nadal będziesz za nim latać. Jejku bez sensu są takie topiki na tym forum bo laska i tak zrobi głupotę a później będzie wspominała nasze rady i gorzko żałowała... No ale tak to już jest że człowiek musi sam się przekonać, innych się nie słucha. Sama kiedyś taka byłam ale to normalne.

Gość egtsdsdf
Zgadzam sie z dwoma wypowiedziami wyzej! Posluchaj bo naprawde nic ztego dobrego nie wyjdzie jak juz teraz gra z Twoimi uczuciami. Jestescie razem a raczej byliscie krotko wiec zakoncz to szybko bo potem bedzie coraz bardziej bolalo:) Ida wakacje i masa okazji do poznania innych facetow i moze znalezienie tego wlasciwego:) Bedziesz sie smiala jescze kiedys z tego co teraz wydawalo Ci sie miloscia;)

Gość Nolek
"no dobryy dzien, ide sie zaraz wykapac, na zakupy i na spacer, bo juz sie lepiej troche czuje i szkoda mi dnia:)" to mu odpsalam i postanowilam ze jest to ostatnia wiadomosc jaka do niego wysle..bo wydaje mi sie ze on chcialby mnie miec jako kogos z kim moglby KIEDYS cos zaczac, a teraz chcialby jeszcze pokorzystac i tak zebym ja na niego czekala czy cos i caly czas mi siedzial w glowie..jak myslicie?

Gość KochamKochamKocham
oj bedzie sie smiala bedzie:) życzymy Ci tego serdecznie!

Gość Snow_my_mind
On się Tobą bawi ale co z tego skoro później zgrywa super czułego. kochanego, zatroskanego gogusia i mydli Ci oczy tym tak bardzo, że już nic nie widzisz. Zgadzam się z Tobą, że musisz dorosnąć... Dojrzała kobieta by nie wypisywała takich bzdur na forum, przecież to jest śmieszne! Facet Cię robi jak chce a Ty jeszcze nam o tym opowiadasz pytając co masz zrobić....buahahaha.

Gość dziewczyna 26...
Nie czekaj na niego jak napisze kiedys co słychac itd, napisz, ze masz randke z fajnym kolesiem i żeby trzymał kciuki żeby się udała albo nie odpisuj pokaż, że nie masz dla niego czasu on się czuje za pewnie

Gość Nolek
nie nie, dziewczyny wasze wypowiedzi nie ida na marne.. pisze tu, bo chcialam naprawde poznacopinie wielu osob..a zadna z waszych nie jest w zaden sposob pozytywna co za tym idzie jestem poprostu nim zaslepiona i musze to skonczyc, zakonczyc ten etap, bo to nie ma na dluzsza mete sensu.. po co .. tak wybiegajac w przod jakby nam wyszlo..to szczerze mowiac ne wyobrazam sobie miec takiego meza kiedys z takim zmiennym charakterem jaki ma on.. pisze na forum chociaz nigdy nie pisalam i chyba w koncu cos zrozumialam.. ale boli ze pisze tak domnie, trudno..przestanie w koncu ..

Gość egtsdsdf
Olewaj go czasem odpisz jakiegos krotkego smsa na odwal sie zeby tez nie myslal ze cierpisz i dlatego nie chcesz pisac poprostu wszystko z glowa!

Gość dziewczyna 26...
dasz radę po prostu postaraj się go olewać i nie odpisuj mu na smsy wszystkie i nie odpisuj od razu on myśli że jesteś na każde skinienie jego palca a nie powinno tak być jesteś fajna, młoda, mądra znajdziesz sobie faceta, który będzie Cię szanował