Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowa mandarynka

jestem tak boska, że żaden mężczyzna nie jest w stanie mi dorównać

Polecane posty

Gość rozumiem...........
twój bul

łączę w sobie wiele cech: inteligencję, urodę, poczucie humoru, apetyt na życie, cenie swoją niezalezność, ale też pragnę męskiego ramienia.

Gość bosssski
👄

Gość hahahahhahahaha
Malinowa Mandarynka..... Mój system operacyjny Linux - tak sie wlasnie nazywa :D:D

Świadomość własnej wartości jest dobra, każdy powinien potrafić obiektywnie się ocenić. Tyle że po samym tytule (chyba że tytuł to żart) widać że coś Ci uderzyło na dekiel. Jak się już porównujesz, to się porównuj do innych kobiet, bo mężczyźni to już inny wymiar.

a czemu mężczyźni to inny wymiar ?:D - nie przesadzajmy, mam ogromny szacunek do mężczyzn i podziwiam ich w wielu dziedzinach, ale 'inny wymiar' to nadinterpretacja ;) Tak naprawdę to ja nie chcę, by mężczyzna mi dorównywał, chce by był lepszy, mądrzejszy od mnie, bym miała go za co szanować jako mężczyznę i niestety trudno takiego spotkać.

Żeby nie było że chcę Cię obrazić, ale to co napisałaś jakoś mało imponujące jest :D Inteligencja ma małą wartość, większą wartość ma wiedza a największą wartość mądrość- te trzy rzeczy choć utożsamiane z tym samym są zupełnie różne. Uroda, przyjmijmy że uniwersalnie wszystko jest ładne, bo jak ktoś powie, że kupa jest brzydka to koprofil się nie zgodzi. Możesz podobać się 100000 mężczyzn a z pośród nich na pewno znajdą się tacy, których urodą nie powalisz. Poczucie humoru to kwestia gustu, jednych śmieszy to, innych tamto. Apetyt na życie- każdy go ma jak jest dobrze, trzeba go umieć zachować nawet jak się wszystko pieprzy. Piszesz że cenisz sobie niezależność-- ważne w jakim stopniu, tak samo z potrzebą męskiego ramienia (też ekstremalnie ważne w jakim stopniu). Trzeba by Cię bardzo długo i starannie poznawać w każdej sytuacji żeby stwierdzić czy jesteś ,,boska" :D

Nie zamierzam cię przekonywać :) i tak słowo pisane nie jest w stanie oddać w pełni mojej osoby, trzeba poznać, doświadczyć. "jestem tak boska, że żaden mężczyzna nie jest w stanie mi dorównać" - napisane z przymrużeniem oka ;) - ale to chyba oczywistość :D

Gość taaaaaaaaa
jasne, taka tyś boska jak diabli ...

Gość giza k.
super z Ciebie laska skoro porównujesz się do mężczyzn :D

Gość buhahahaaa
lol

Gość hihihihehehela
mi tez...

Skromność też jest w cenie. Zobaczysz jak trafisz na faceta, na którym będzie Ci zależeć. Facet, który nie będzie patrzał jedynie na ładną buźkę. Zobaczysz wtedy co jest naprawdę ważne.

Gość hihihihehehela
co? a co jest tak naprawde wazne? charakter? mam juz zjebany :P ..została mi ładna buzka i poczucie humoru hahahhaha :D :D

Gość hihihihehehela
daje dupy za talerz zupy

Gość co wchodze na uczuciowy
to ten temat tak mi się rzuca w oczy,że aż bolą.I ty masz się za inteligentną?Chyba ynteligentnom.Jak facet może dorównać kobiecie,która jest boska?

Gość krejzi madafaka
Uciekłbym od takiej gdzie pieprz rośnie.

"Uciekłbym od takiej gdzie pieprz rośnie. " - Taka (ja) to by nawet na Ciebie nie spojrzała ;) "to ten temat tak mi się rzuca w oczy,że aż bolą.I ty masz się za inteligentną?Chyba ynteligentnom.Jak facet może dorównać kobiecie,która jest boska?" - oczy bolą od notorycznego przebywania przed monitorem, przejdź sie na spacer ;) inteligencja to też dystans do siebie. Jak pisałam facet musi mieć charakter (być mądry, męski etc) by dorównać takiej kobiecie jak ja.

Gość malinki są słodkie
mmmm

A do tych cech dopiszesz też internetowy trolling? zakładasz temat że jesteś taka oh ach a w treści dajesz jedynie głupią mordę. to jest po prostu typowy temat śmieciowy. nie wiem, chciałaś się pochwalić? pożalić? czy ci się nudzi i piszesz głupoty w internecie? zazwyczaj tematy na normalnych forach internetowych mają na celu poruszyć jakiś problem, przedstawić pogląd, zadać pytanie. a tu? kolejne puste wyznanie w dodatku tak wieśniackie że głowa mała.

wspieram innych w ich problemach i mówię o swoich, w przeciwieństwie do niektórych nie krytykuję, nie oceniam, tylko wyrażam swoje zdanie. Nie jestem z gatunku wylewnych, wolę pokazać pazurek i odpowiednio nakierować rozmowę ;)

Faktycznie są osoby które mają o sobie spore mniemanie, ale jeżeli ktoś z góry zakłada, że ciężko mu dorównać to już samo to jest wadą i wróży dalsze problemy.

na normalnym forum ten temat dawno by został skasowany jako zwykły spam