Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cojanarobilam/////

Oszukuje moją rodzine, faceta i znajomych od 5 lat...

Polecane posty

Gość cojanarobilam/////

Moi rodzice myslą ,ze studiuje prawo... a ja nawet na uczelni nigdy nie bylam ,paperów nie zlozylam nic... Wymyslam historyjki ,o wykladach , o tym kogo poznalam eh Moi znajomi znają mnie jako dziewczyne z dobrego domu, bogatą ,,w połowie Amerykanka,z ciekawym zyciem ...bla bla bla ,a to wszystko ściema. Zmienilam swoj wyglad,fryzure Tzn teraz tak zyje,ale moja wczesna mlodosc dziecinstwo ,liceum to był koszmar . Szkoła-telewizor-ksiązki-komputer Poznalama faceta, on tez nie zna prawdy o mnie ,wie to co wszyscy. Mozna powiedziec,ze stworzylam sie na nowo. Kazdego dnia musze uwazac ,zeby nie wpasc ,jedno klamstwo ,potem drugie i wszystko runie jak domek z kart. Wszystko to na co pracowalam 3 lata. Zle sie z tym czuje :( To strasznie męczace

Gość a poco a na co a jak
ciekawe..kłamstwo ma krótkie nogi i tak wpadniesz ..niestety.

Gość alabamaaaaaaaaa
A co zamierzasz zrobic jak przyjdzie czas obrony magisterki i wszyscy beda chcieli widziec Twoj dyplom, prace mgr albo niedajboze przyjsc na Twoje rozdanie dyplomow? Nie kumam takich osob, naprawde myslisz ze to klamstwo sie nie wyda? Mialam taka kolezanke na studiach, pierwszego semestru nie mogla zdac. I 3 razy probowala. Potem dala sobie spokoj a rodzicom sciemniala ze studiuje. Oczywiscie sie wydalo..

Gość proekozielona
nie wierze, poza tym taki topik juz byl, poprzyj te bajki lepszymi argumentami nudzi ci sie dziecko?