Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 13246556456

pomóżcie chcę kupić piesek miniaturkę

Polecane posty

Gość 13246556456

Witam chciałabym kupić pieska miniaturkę z okolic włocławka. Może znacie kogoś kto miałby na sprzedanie takie pieski??

Gość 13246556456
tak tak pieska dziękuję za poprawkę.

Poczytaj o różnych miniaturowych rasach o ich temperametntach, charakterach i wtedy zobaczysz która rasa najbardziej do Ciebie pasuje :) OD razu odradzam zakup pieska ''rasowego bez rodowodu'' uwierz mi, że nie warto. Jeśli chcesz chętnie Ci wytlumaczę dlaczego, mogę nawet pomóc Ci w znalezieniu odpowiedniej rasy dla Ciebie jeśli tylko napiszesz coś więcej o sobie, o trybie Twojego życia, ile czasu jesteś w stanie poświęcić psu i jakie masz doświadczenie. Jeśli nie zależy Ci na określonych cechach wyglądu i charakteru to weź psa ze schroniska lub z fundacji - tam też mają szczenięta, tylko pamiętaj, że do takich psów (jak i tych bez rodowodów) trzeba mieć wiedzę i doświadczenie, trzeba być przygotowanym doslownie na wszystko no i niezależnie od pochodzenia psa trzeba się liczyć wydatkami na weterynarza, na dobrej jakości jedzenie i tak dalej. Jeśli chcesz to się odezwij chętnie coś doradzę :)

Gość 13246556456
wiem że piesek to również obowiązki i wydatki bo już miałam pieska niestety już umarł ze starości i teraz chcę malutkiego. kiedyś moja sąsiadka miała malutkiego ślicznego psa i mówiła że to pies sarenka ale czy jest taka rasa?

Gość ja mam farta xD
Też masz temat do poruszania. Cholero idź do schroniska i przygarnij psiska. Jutro idzie sie do szkoly gimnazjum+liceum?

Gość 13246556456
dziękuję bardzo będę wiedziała o jaką rasę mam pytać. a czy te pieski mają dosyć duże uszy?

Gość ja mam farta xD
Mają uszy jak nietoperze małe. To nietoperzowe misie. Wiecej na www.psy.pl

Gość ja mam farta xD
Mają uszy jak nietoperze małe. To nietoperzowe misie. Wiecej na www.psy.pl

Skąd jesteś? Mogę Ci pomóc w poszukiwaniach hodowli z tym, że pies z rodowodem kosztuje troszkę więcej niż taki z targowiska czy pseudohodowli. http://www.pseudohodowle.ovh.org/ - poczytaj trochę zanim się zdecydujesz na psiaka. Jeśli chcesz pinczera to najpierw zapoznaj się z charakterem rasy, zobacz czy Twój tryb życia, charakter będzie do takiego psa pasowal. Najbardziej radzilabym poszukać w jakiejś fundacji niechcianego psiaka w typie tej rasy, może szczeniaka - o ile jesteś gotowa na psa który jest niewiadomą bowiem może on być kiedyś lękliwy albo na coś zachorować co odziedzyczyl genetycznie - mimo wszystko uważam, że najlepiej pomagać takim psom w pierwszej kolejności a jeżeli się nie chce ryzykować lub chce się mieć stuprocentową pewność co do charakteru, wyglądu, temperamentu i jakąś gwarancję na zdrowego psa to powinni się kupić psa z rodowodem.

Gość 13246556456
jestem z okolic włocławka. poczytam o pieskach i dziękuję za pomoc

Gość ja mam farta xD
A JA NIE LUBIE PSÓW!!!

Gość ja mam farta xD
A JA NIE LUBIE PSÓW!!!