Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpetna grubaska bleahhhhhhhhh

jestem gruba i nie mogę schudnąć

Polecane posty

nie moge już na siebie patrzeć, dawniej nie miałam cellulitu a teraz mam nawet na plecach! czy to możliwe żeby mi się woda odkładała czy to zwykły tłuszcz trzęsie mi się tyłek i brzuch a nigdy prze nigdy nie miałam tak, zawsze talia osy, płaski brzuszek, tyłeczek jędrny no ohydnie wyglądam ! jestem na diecie, ale takiej ''rozsądnej'' zastanawiam się czy nie ograniczyć drastycznie żarcia, przynajmniej efekty jakieś zobacze jem tak co 2/3 godziny staram się ruszać co źle robie

Gość rtertertr
sprawdz tsh bo mzoe to byc neidoczynnosc, chocbys nie wiem jak sie odchudzala rpzy tarczycy nie schudniesz

Gość beznadziejny grubas 175cm/170k
zle sie odzywiasz

biorę hormony ale nie na tsh, te hormony teoretycznie nie zatrzymuja wody, to nie są antykoncepcyjne tzs mam w normie, raczej nic z tarczycą

Gość rtertertr
zadne wspomagacze , dzieki nim schudniesz ajak dostawisz to murowany efekt jojo....radze srpawdzic jednak TSH

byc moze źle, ale chyba nie na tyle, aby zamiast chudnąć to tyje, poza tym jeszcze ten cellulit dziwna sprawa

Gość beznadziejny grubas 175cm/170k
skad jestes?

Gość ewelina to ja
a ile wazysz?

miałam wykonywane szereg badań hormonalnych, akurat tsh było w normie reszta lekko podniesiona- dheas, andr, 17 oh, test to podniesione lekko ale podniesione jestem w 35 dniu cyklu okresu nie ma ale miałam już tak i nie tyłam tak beznadziejnie chyba jeszcze bardziej ogranicze swój jadłospis

mam 166 i waże 61 kg może się wydawać ,,jeszcze,, nie dużo ale przybrałam 5 kg w zastraszającym tempie, więc to mi sie nie podoba i ten cellulit nawet na łydkach, na plechach brzuchu

Gość kwdp
mam pytanie do znajacych sie- zrobilam wyniki ths i jeden, jedna wartosc jest nizsza niz powinna byc. Jeszcze nie bylam z tym u lek. ale tego samego dnia bylam u gina i jej to pokazalam. Powiedziala, ze ewidentnie cos jest nie tak. Czy to znaczy ze mam niedoczynnosc, jak sadzicie? To wlasnie podejrzewalalm dlatego zrobilam te wyniki.

ja niestety nie wiem nic na temat tarczycy, ten temat nigdy mnie nie interesował, poczekaj na konsultacje z lekarzem, albo poszperaj na forumie jakiems w związku z tarczyca, ludzie niejednokrotnie mają lepsze pojęcie od lekarzy czy ktoś ma sposób aby schudnąć, co robie źle ?

Gość powiem ci tak moja siostra
mieszkająca w niemczech tez straasznie utyła i lekarz poradził jej tak Najpierw musi sie oczyścić bez tego nie ma co zaczynać -ale ona miała nadwagę duuużą ok 40 kg :O Kupiła sól gorzką i dwa dni ją piła -podjadała przez te dwa dni tylko ziemniaki z wody albo w mundurkach ! Musi tak być nie pytaj bo nie wiem dlaczego ...Po tym 2-dniowym oczyszczeniu -dużo warzyw ,ryb ,gotowane drobiowe mięso itd ale jednorazowo tylko 150 gr mogła zjesc i w ciągu dnia ok 4-6 takich małych posiłków Po tej soli gorzkiej i tych kartoflach masz takie solidne wypróżnienia i oczyszczasz jelita z syfu ale nie słuchaj jak ci zaraz zaczną tu fanzolić ze to nie zdrowe itd Raz na kilka miesięcy mozna to robic A sól gorzka nie robi krzywdy tylko rozpulchnia stare resztki w jelicie cienkim i gromadzi w nim wode ....Po tym oczyszczeniu -JESLI MASZ SPORĄ NADWAGE tracisz ok 3-5 kg .Ale potem musisz trzymac dyscypline przez min miesiac i radykalnie zmienic sposób odżywiania . Moja siostra przez 3 miesiące zgubiła 15 kg teraz to chudnie juz 2-3 kg na miesiąc .Ale doktor jest zadowolony 🖐️ powodzenia

czy może mi ktoś pomóc? to jest naprawde frustrujące kiedy nie możesz ruszyć z wagi, w ciuchach, właściwie waga poakzuje więcej, lecz to jest i tak pikuś, najgorszy ten cellulit

pewnie masz racje, najpierw oczyszczanie organizmu z tego syfu a potem dopiero normalne odżywianie ja zawsze miałam zajawke na zdrowe jedzenie, przez dość krótki czas pakowałam w siebie chemie i syf muszę już zacząć działać nie mogę dopuścić do 40 kg nadwagi... sól gorzka i ziemniaki, ciekawe zemu trzeba poszperać nt. temat

jeszcze jakies pomysły ? może jakies tabletki na zbicie wody z organizmu już i tak mniej sole- to polecam, nie mam takich podków pod oczami

Gość staraj sie gotować na parze
a z tym oczyszczaniem to dobre ...sama użyłam kiedys soli gorzkiej ale jakoś inaczej ...i opuchlizna z twarzy mi zeszła i zmieniłam sie troche na buzi

ja nie gotuje.... mieszkam jeszcze z rodziną, więc się żywie na obiadkach mamy a jak tą sól przygotować ?

op ap

Tylko i wyłącznie. Dieta Dukana. 17kg w prawie dwa miechy. Masz produkty z listy i jesz do oporu kiedy i ile chcesz. Potrawy są szybki,proste i tanie. Powiedz mamie o swojej sytuacji na pewno zrozumie. A i dużo pic wody. http://dukan.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?727106

Gość fiutek89
Bardzo prosta metoda, wieczrem codziennie z tylu lewatywa, a po polozeniu sie na lozko, fiutek z przodu!

:/ ktoś jest normalny ? nie jem kupy i nie obciągam ojcu czyli topic nie istotny

upppppp