Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z sercem bez rozumu

mój facet jest opóźniony

Polecane posty

Gość z sercem bez rozumu

jest w związku z facetem opóźnionym rozwojowo, jest na rencie,do tego ma schizofrenie, to taki słodki duży dzieciak, zawsze miły,grzeczny i posłuszny tylko w łóżku zachowuje sie dorosle bo w zyciu raczej nie ma szans na zmiany, zastanawiam sie jak dlugo dam radę, naprawde jest mi z nim baaaaaaaardzo dobrze, zero sporów,żadnych problemów,kłótni pozatym, że mam świadomośc tego że to ja musze być facetem w tym związku

Gość wandaz banda
i jak ty to sobie dalej wyobrazasz? Chcesz z nim stworzyc rodzine?

Gość hehehehihila
a jakie sa u niego bojawy schizofreni?

Gość z sercem bez rozumu
nie choruje teraz , jest w okresie tzw. remisji a objawy sa mniej więcej takie,że nie umie skupic się niczym dłużej,ma kilka mysli naraz i trzeba za nim gonic zeby go zrozumiec,czasami jak się denerwuje nie ma "nas" jest tylko "on". To nie jest łatwe, ale wiem że jest najlepszym facetem na swiecie jakiego miałam, dobry,opiekunczy i naprawdę czuły,żadnego egoizmu ze cokolwiek muszę, jesli wróce z pracy i nic mi się nie chce to słyszę "odpocznij sobie pewnie miałas cięzki dzień" ,gdybym poprosiła o ziarenko piasku to by mi je przyniósł, taki jest :) a wady: hmm, niezdecydowany,niekonkretny taki którym trzeba kierować