Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm mmmm hmmmm ?

myjecie sie kazdy dzien, tak szczerze.... zawrowno kobiety jak i mezczyzni

Polecane posty

Gość hmm mmmm hmmmm ?

hmmm?

Gość gdfvr
no myć wiadomo ze kazdy sie myje..nawet nie ma takiego wyjscia zeby sie nie myc. chyba ze ci chodzilo o kapanie:D

Nawet 2 razy dziennie. Prysznic, ja kąpiel biorę tylko w soboty, latem częściej.

Gość zdająca__masakra
ja też się kąpę tylko raz w tygodniu. podmywam się, myję twarz itd codziennie.

Gość leaaa
Prysznic rano, przed wyjściem. Prysznic wieczorem przed pójściem spać.

Mimimum jeden prysznic dziennie. Zimą również! Oczywiście prysznic całego ciała, włosy też są codziennie myte. I nie rozumiem, jak można by inaczej.

Gość samo zdrowie76
a jak często zmieniacie bieliznę..? ja myję się rano i wieczorem, majtki, stanik i pończochy zmieniam codziennie......

No ja myję włosy co 2. dzień, bo włosów nie można myć codziennie! Będą się przetłuszczać jak chuj.

Gość hmm mmmm hmmmm ?
heheh o wlasnie wlasnie chodzilo mi o kapanie, wiadomo umyc sie trzeba zwlaszcza rano uszy buzie zeby

nie wyjde z domu jak nie wezma prysznica , nie wyobrazam sobie jak mozna zrobic inaczej :)

normalnie to codziennie:)) ale czasami bywa i tak ze dwa albo 3 razy na dzien..(takie dodatkowe prysznice sa po tych cudownych wyjazdach do meneli dworcowych;/)

Gość hmm mmmm hmmmm ?
no u mnie jak jest cieplo nie ma leci ciepla woda, trzeba grzac w garnkach wiec nie zawsze sie chce, umyje sie w umywalce...

Gość jjjjojhfgjdsks
Ja sie kapie zawsze wieczorem rankiem sie myje.

Bielizne tez zmieniam codziennie. Włosy codziennie myję, bo mam strasznie cienke, a ciekim niewiele trzeba, by się przetłuściły :P Kiedys próbowałam nie myć codziennie i żeby tłuściły mi się mniej. Przez kilka miesięcy chodziłam z tłustym łbem, bo myłam co dwa trzy dni, i nadal przetłuszczaja się codziennie :o

Gość fikkka
co wieczór się kąpie i myję włosy, rano tylko twarz, zęby nie wyobrażam sobie jak można się nie myc przez 2 dni bieliznę też zmieniam codziennie pościel rzadziej - tak co ok 2 tygodnie chybaże wcześniej bardzo się jakoś pobrudzi

Gość hmm mmmm hmmmm ?
no no to dobrze, ja z podstawowki pamietam taka kolezanke jak stanela profilem miala takie brudne uszy :D az sie nie dobrze robilo hehehe

Rano, po kiblu kapiel w wannie!W lato jak jest goraco to i wieczorem kapiel w wannie.A tak to sie tylko myje wieczore,Zeby po kazdym posilku.Ale nieraz w zimie , jak zasniezy i zamrozi, i nigdzie nie ide, albo sie nikogo nie spodziewam, to sie nie myje przez trzy dni i chodze w pizamie!

Gość szpetna grubaska bleahhhhhhhhh
codziennie, głowę raczej codzienn wieczorem kąpiel w wannie, rano albo szybki prysznic albo mycie ,,najwazniejszych,, rzeczy bielzne zmieniam rano po nocy no i oczywiście wieczorem... bluzkę też daje do prania po jednym razie, nie mówcie że da się wyjść do ludzi nie kąpiąc się z dwa dni

Gość ja codziennie wieczorem
się kąpie - jestem facet

Gość elkawrfe35435
kurwa mac czasami nawet kilka razy dziennie co za pytanie........ :D

Gość Mrukkkk
Myję się codziennie pod prysznicem, czasem po dwa razy (np. gdy wracam z treningu). Włosy też codziennie, bo jak byłam nastolatką, to zapieprzyłam i zaczęłam często myć. Teraz mi się przetłuszczają strasznie i dwóch dni bez mycia nie wytrzymają (a raczej ja nie wytrzymam :D), ale mi to specjalnie nie przeszkadza :)

Gość rolnik ze Sandomirza
o w zeszłem roku,to jo sie ko0mpoł i kompoł,bedzie z pińc rozy,bo tyle rozy nos woda zaloła,powódź było łokropelno

Gość cienie wlosy to tylko
zrobic trwala albo zafarbowac na b jasny blond pomaga w przetluszczaniu

Gość rolnik ze Sandomirza
chytom se deszczówke w beczke na mycie,ale zimno pierońskie,może koło lipca sie nagrzeje na słonku,to sie wymyje

Gość ewqeqweq
Ja się staram nie mys włosów częściej niz co drugi dzień, kapac sie bardzo lubie ale tez staram sie co drugi dzien, a codziennie tylko myje nogi, i inne okolice brudzace się. Niestety w naszym kraju pokutuje myslenie sorzed 30 lat ze im częściej sie myje tym lepiej- co jest bzdurą.