Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brat brata

Powiedziałem bratu że wychował nieodpowiedzialną córkę!

Polecane posty

Gość brat brata

Mam 37 lat, nie mam ani żony, ani dzieci. Jestem człowiekiem odpowiedzialnym. W przeciwieństwie do mojego brata, on już w wieku 19 lat został ojcem a jego 17letnia wtedy córka została matką. Potem życie ułożyło się tak że brat owdowiał i on został sam z córką i wnukiem. Wczoraj z mojej strony wobec jego rodziny córki i wnuka padły przykrę słowa z mojej strony, powiedziałem mu że wychował córkę dziw..?? i ma wnuka bękarta.. On wyrzucił mnie za drzwi i o mało nie pobił, z krzykiem że nie będę obrażał jego córki. A ja tylko chciałem mu uświadomic by nie utrzymywał ani jej ani dziecka bo dziewczyna obecnie jest na zasiłku i tylko dorabia sobie na czarno w sklepie.

>>>W przeciwieństwie do mojego brata, on już w wieku 19 lat został ojcem a jego 17letnia wtedy córka została matką. ????

Gość jesteś po prostu chamem
i na dokładkę nie potrafisz się wyrażać po polsku poprawnie :(

Miałem na myśli że on w wieku 19 lat został ojcem a jego córka brala z niego przykład i w wieku 17 lat zrobiła sobie dzieciaka.

Gość wiesz co......
nie twoja córka, więc się nie wtrącaj. W taki sposób w jaki to zrobiłeś, nie masz prawa nikogo obrażać\ A dziecko to dziecko, czemu jest winne???? że tak go obrażasz.. Wiesz co, życie uczy i najłatwiej jest oceniać, co do sytuacjii w której sami się nie znaleźliśmy....

Chciałem mu uświadomic jakiego pasożyta i darmozjada wychował. On tego nie widzi.

Doooobra zwał jak zwał... no a w temacie to co Cie to obchodzi? Brat się Ciebie prosił o jakieś uświadamianie?

Po prostu wkurza mnie to, brat daje swojej córce prawie 1300 złotych na miesiąc, utrzymuje ją i dla normalnej osoby będzie to wkur****!

Wybacz ale nie masz prawa obrażać nikogo w ten sposób, to jest karalne. To raz. A dwa, że jak byś był odpowiedzialnym normalnym facetem to w życiu nie pomyślał byś w ten sposób. Może obydwoje są nieodpowiedzialni, co nie jest Twoją sprawą, ale to jest ich wybór człowieku a nazywać małe niewinne dziecko bękartem? Naprawdę, dziwi mnie że nie dostałeś po ryju, widocznie Twój brat jest porządniejszym facetem od Ciebie.

Gość Antek Makuta
brat brata -gey- ty nie nadajesz sie by cie wpuscić miedzy ludzi,i starym kawalerem już zostaniesz ,nie szanójesz bliżnych,a na pewno ci nie staje? lub jesteś geyem-sądze po twoich wypowiedziach

A utrzymuje córkę bo może: tak mu się podoba, bo go stać, bo jest dla niego najbliższym człowiekiem bo stracie żony, bo dzieci są najważniejsze, bo kocha córkę i wnuka? Obojętnie czemu to robi, uwierz takie rzeczy są normalne i czasem wskazane, a Tobie nic do tego.