Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gie. em.

Odkurzacz automatyczny- warto kupić? ma ktoś?

Polecane posty

Gość Gie. em.

czy warto jest kupić taki automatyczny odkurzacz, czy to jakaś bujda? jeśli ktoś miał/ma, to czy się opłaca? pozdrawiam:)

Gość siliko
ja mam, jestem zadowolona, oszczędzam dzięki niemu dużo czasu, bo mam ciemne podłogi i musiałam odkurzać codziennie, dlatego tak mi zbrzydła ta czynność że jej. nie wiem jak działa na dywanach ale na panelach radzi sobie idealnie, dokładnie, nie rozpyla kurzu. Ja mam Robojeta Elegant Premium, taki czarno czerwony.

Gość gość
na allegro można kupić już za około 500 odkurzacze AGAit od ASUSA ja mam taki w domu ( kupiłam kurcze dużo drożej ) ale mogę je ze spokojem polecić

Gość gość
Jak chcesz dobrego to wybieraj z modeli od 1400 zł. Jakby Cię nie namawiali, jakby mnie zaraz nie "jechali" to zwyczajnie są lepsze jakościowo

Gość gość
a ja polecam irobota roomba - posiadam go od roku i właśnie szukam info o nowych modelach. Model który posiadam to 620. Najprostsza jaki jest, kładę włączam i sprząta a później na ładowanie. Teraz zastanawiam się na modelem z dodatkowymi opcjami... ogólnie wygoda, wygoda wygoda :)

Gość Miriam91
lekko odgrzewany kotlet, ale sama szukałam informacji na ten temat. Ceny i modele się zmieniają więc ciężko coś konkretnego poradzić, ale zwróć uwagą na: - markę ( tutaj są w zasadzie 3 najważniejsze: asus,carneo,irobot) - cenę i dostępność akcesorii (szczotki, baterie ) - cenę urządzenia - jakość urządzenia ja analizowałam dość długo bo zakup nie był tani, ale od 1,5 roku mam Asusa Agait ec-01 i chwalę sobie ten zakup

Gość gość
A czy tańsze zamienniki również są ok?

Gość everena2
Nie mają takiej mocy jak oryginalne automaty. Skoro decydujesz się na odkurzacz automatyczny to najlepiej jest kupić sobie coś porządnego. Przynajmniej nie będzie Ci się obijał o meble i będzie miał dużą moc. Jeśli nie stać Cię na to aby kupić za gotówkę to w sklepie rtv Euro agd jest opcja kupna takiego odkurzacz na raty: http://www.euro.com.pl/odkurzacze-automatyczne.bhtml Zerknij sobie. Robot roombę można tam kupić nawet na 50 rat 0%.