Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anana2

Aranżacja mieszkania

Polecane posty

Gość anana2

Witam! Kupiłam mieszkanie w stanie deweloperskim o metrażu 59,89 m2 no i jak już się domyślacie musze je jakoś urządzić, ale ja się na tym wcale nie znam. Nie wiem nawet gdzie mam umieścić kontakty elektryczne lub od kablówki czy Internetu, a już nie mówiąc o tym czy włączniki od światła maja być podwójny czy pojedyncze, a wiem że nie chcę później kłuć ścian by poprzenosić wszystkie puszki bo nie odpowiadają mi się oryginalne miejsce ich rozmieszczenia i dla tego piszę do was ta prośbę. Wiem, że podobają mi się nowoczesne style wykończenia wnętrz i nawet mam kilka pomysłów ale nie wiem jak to połączyć w całość. Rozmawiałam już z kilkoma architektami wnętrz, ale kosztuje to naprawdę dużo wiec zrezygnowałam z ich usług wiec może ktoś z was mi pomoże Na PW moge wysłac swoje pomysły i plan pieszkania oraz prosze o normalne wypowiedzi...

Gość anana2
Hejka! Moze jednak ktoś sie znajdzie i mi pomoze? Prosze!!!!

Gość Marcin W
Na pewno pomoc znajdziesz tu facebook.com/decoroom.eu Skontaktuj się z nimi, pomogą na pewno.

Gość DecoRoom
Zgadza się zapraszamy w kwestiach aranżacji i wykończenia, także na pierwsze , bezpłatne naturalnie spotkania!

Jestem w trakcie generalnego remontu :) Najpierw zastanów się nad rozstawieniem mebli w mieszkaniu.Jak ustalisz gdzie ma stać komp,tv i tego typu sprzęty łatwiej usytuujesz kontakty. Przełączniki 1 czy 2 - zależy jakie będziesz miała lampy.Podwójny ma tę przewagę,że przy lampie z kilkoma żarówkami nie musisz zawsze włączać wszystkich.

Gość DecoRoom
Dajemy 12 miesięczną gwarancję na nasze prace i gwarancję producentów na materiały. Płatności rozkładamy na raty , płatne wraz z postępem prac w lokalu. Szczegóły na naszym profilu na facebooku.

Gość anita_sapkowska
Ja jestem ciekawa co możecie powiedziec o tych najnowszych i najmodniejszych zarazem rozwiązań w naszych kuchniach - a generalnie chodzi o blaty kuchenne z laminatu mitar.pl Czy ktoś z Was może reflektuje na taki nowy pomysł na dobry wygląd trwałośc blatu w kuchni ?

Gość AprilleJuly
Aranżacja mieszkania w stanie deweloperskim to duże wyzwanie. Warto skontaktować się z jakimś dobrym specjalistą od aranżacji wnętrz. Mogę polecić studio Gutdesign z Warszawy. Pani Edyta profesjonalnie zajęła się 65-metrowym mieszkaniem mojej siostry i efekty wszystkim się podobają.

Gość Maciej23
Polecam zajrzeć tutaj http://www.tsinvest.pl/ moim zdaniem najpiękniejsze rezydencje w Polsce, widziałem je latem w pobliżu Gdyni, 4 różne domy: Alhambra, El Presidente, Il Sonore i Marbella, które są pomysłowo zaaranżowane. Kompleks usytuowany jest w otoczeniu Nadmorskiego i Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego.

Gość ale spamujesz architekcie
z koziej wólki, nikt cie ie chce, że już piszesz pod kilkoma nikami? Wstyd.

Gość gość
Znacie jakiegoś projektanta wnętrz z Poznania?

Gość ayris
Jeśli nie masz pomysłu na mieszkanie to poszukaj inspiracji w necie, jest tego pełno. Możesz też skorzystać z programu do wizualizacji wnętrz na http://zbudujmyto.pl/ Z tego co wiem jest on bardzo prosty w obsłudze i darmowy. Ja chcę w nim zaprojektować swoje mieszkanie bo w lutym chciałabym zrobić remont.

Gość wiktoria741
My mieliśmy sami zająć się wystrojem mieszkania ale nie jest to na nasze siły. Szukamy teraz kogoś kto zajmuje się projektowaniem wnętrz w Rzeszowie. Póki co trafiliśmy na http://dekor-bud.eu/ i bardzo spodobała nam sie ich oferta. Będziemy szukać do końca tygodnia a jak nic innego nie wpadnie nam w oko to wybierzemy dekor;)