Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ylyskolgaaa

Facet mnie chyba olewa..i wiecie jaki mam plan?

Polecane posty

Gość ylyskolgaaa

Mam plan :D zaprosze go od niechcenia i po przyjacielsku do kina. tak sie odwale ze bede wygladala jak milion dolcow! ze bedzie mu wstyd ze taki wsiok kolo mnie idzie. ha! a potem sie nie odezwe juz ,fajne co?

Gość uri boykaaa
skoro cie olewa to znaczy ze jesteś kijowa z mordy i zadne kreacje fryzury czy paznokcie ci nie pomogą idiotko

Gość Józefa z Grządkowa
opatentuj swoje myśli :o i pomysły 🖐️

Gość uznam
skoro obok będzie wolne to czy pozwolisz , że siądę obok ?

Gość ylyskolgaaa
czemu? zreszta jemu nie dalam do zrozumienia ze mi sie podoba , nic z tych rzeczy po prostu nie adrouje mnie, do czego jestem przyzwyczajona,a to dla mnie olewanie :D wiec kurde ,jak sam nie chce adorowac to zrobie tak zeby zaczal,a wtedy bedzie za pozno :D

Gość uri boykaaa
uważaj pasztecie by cie nie sklepał po pysku :D mam nadzieje że to nie ja bo byś miala przesrane za takie wybryki

Gość ylyskolgaaa
heheheeh, nie on raczej na kafe nie siedzi :D Ja po prostu przyjde odwalona :D oczywiscie stylowo ;D jak bizneswoman ...zaplace za siebie,wszystko cacy. i sie pozegnamy ;) bedzie mial kurde placek

wątpię, jeśli facet teraz nie okazuje swojego zainteresowania myślisz, że zacznie jak założysz mini, szpilki i fajny makijaż? jeśli tak, to nie znaczy dobrze o facecie, lub nawet o Tobie, bo wyjdzie na to że zainteresowany byłby tylko tym wyglądem, a Ty nie masz nic innego do zaoferowania

Gość ylyskolgaaa
nie wiem o co mu chodzi szczerze mowiac, chyba o to ze wczesniej mial taka glupia dziewczyne ktoa byla w centrum zainteresowania, kontatkowa towarzyska itd, on raczej spokojny wiec nie wiem czemu tak sie dobrali, byli ze soba 5 lat i zerwala ja jestem jej calkowityym przeciwienstwem , jestem spokojna, troche niesmiala, trzymam na dystans, studiuje stomatologie IV rok ;]