Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIĘC NIE WIEM PO CO ŻYC

MOJE ŻYCIE NIGDY SIĘ NIE ZMIENI.

Polecane posty

Najchętniej zamknęłabym oczy i usneła. Mam dośc złudzeń. Wiem, że moje życie już zawsze takie będzie, ewentualnie gorsze. Od 27 lat same rozczarowania i od 27 lat ta nadzieja, że kiedyś będzie lepiej - pytanie brzmi: kiedy? Ile można się łudzic? ile jeszcze mam czekac? Czuje, że nigdy nie będzie lepiej więc po co mam życ skoro się męcze. Nic mi się nie chce, nic mnie nie cieszy, wszystko nie ma sensu. Najbardziej nie nawidze tej nadzieji, pojawia się szansa więc rodzi się nadzieja. Staram się wtedy, probuje ale wszystko na marne, znowu porażka. Po co więc się starac, lepiej się położyc i zasnąc niż łudzic się-> walczyc-> przegrac ->a na końcu cierpiec.

Rok temu m byłem w twoim wieku i z podobnym myśleniem. Teraz jestem "jebanym egoistą" jak nazywa mnie pewna Pani. I jest mi dobrze. :D

zycie autorko ja tez mam 27 lat i nic w moim zyciu nie jest tak jak powinno co poradzic

- nie ma zakończenia.... - juz nie mam nadzieji ale przez 27 lat ją miałam, wciąż łudziłam się, że moje życie się zmieni na lepsze w wielu obszarach ( nie ma sensu wypisywac w jakich) - nie mogę się pogodzic, że to życie nie wygląda tak, jakbym tego chciała - po prostu nie wiem, jak dalej mam życ...starac się, czy wszystko olac. Nie wiem w którym iśc kierunku. Czuje się jak rozbitek na morzu, nie wiem nawet gdzie jest ląd. Totalny chaos i bezsens.

ja też jebany egosita nie musisz przesiadywac na moim topiku, jeśli ci się nie podoba to go nie czytaj. Sam zdychaj! Tez mnie gów..no obchodzisz.

Gość Marcielli..........
polecam Hunę, poczytaj o zasadach Huny (jest duzo w necie) i zmień swoje myślenie, a zmienisz zycie

ale niespodzianki się zdarzają tyle, że bardzo przykre.

a gdzie masz tą imprezke

uważaj bo już lece...z centrum do Brzeska