Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melindaa30

Nie umiem się ładnie ubrać latem!!

Polecane posty

Gość melindaa30

lubię taką pogodę jak teraz, tak z 18-20 stopni, można ładną spódniczkę i jakąś fajną bluzkę , lekki sweterek, a latem w te upały.. masakra.. spodenki i jakaś bluzka na ramiączka, nic fajnego nie umiem wykombinować :(

Gość ciezka sprawa bywa
spodenki sa bardzo fajne ;)

Gość melindaa30
tylko z górą gorzej...

Gość melindaa30
lubię wyglądać tak trochę bardziej elegancko niż sportowo ,a wydaje mi się ,że nic innego w upał nie da się nosić :O

Gość hetj
nienawidze jak jest tak goraaco :O :O :O

Gość melindaa30
ja lubię ciepełko , tylko niekorzystnie wtedy wyglądam

Gość bleee ble
wlsnie w lato mozna fajnie sie ubrac, najgorzej jak dla mnie jest w zime, caly czas jakies plaszcze kurtki, nic nie widac, cigle bloto, brudne buty od blota, spodnie, a w lato jakies eleganckie spodeneczki, fajne zwiene bluzeczki, sukienki, no gorzej jak nie jestes zgrabna to wtedy trzeba wiecej sie nakombinowac zeby fajnie wygladac, lekko i elegancko

Gość melindaa30
ale mi chodzi o taki upał kiedy na krótki rękaw jest za gorąco...

Gość na wielkie upaly
to ja lubię sukienki - różnej długości, zwiewne, lekkie i przewiewne :-)

Gość linowa23
Ubierz kolorowa bluzke z duzym dekoltem, biale spodnie dopasowane i szpileczki. Kazdy chlopak bedzie sie za toba ogladal.

załóż podkoszulkę, na to spódniczkę (tak, żeby była prawie pod cyckami :P) i tam, gdzie się stykają załóż jakiś pasek :) buty jakie chcesz ;)

Gość kotek123
Hej ! Ubiór zależy do wieku, no ale cóż. Mam 16 lat i po prostu kocham modę. Polecałabym ci poszukać ładnych z nadrukami, lub czyste na ramiączkach bluzek. Do tego krótkie spodenki, lub spódniczka. Dokup brązowy pasek i będzie git. ; ) ( najlepiej aby te kolory pasowały do siebie, ja bym proponowała kolory takie jak : nude, beżowy, biały, brązowy) Jak ubrać: 1. Nałóż podkoszulkę, a na to spodenki lub spódniczkę. 2. Zapnij spodenki/spódniczkę. 3. Wyciągnij z spodenek lub spódniczki koszulkę, tak aby trochę zwisało. 4. Załóż pasek. Mam nadzieję że pomogłam. : )

Gość gość
od tego roku na upały przerzuciłam sie praktycznie na sukienki do kolan z odkytymi ramionami. Sciągane lekko w pasie. Jak jest upał nie wyobrażam sobie nic innego. Jestem za gruba na szorty (chyba że na wakacjach w Turcji) w rybaczkach za goraco a spodni innej długości już nie robią albo szorty gdzie tyłek wystaje albo rybaczki w których się pocisz więc wybrałam sukienki mam juz sporą kolekcje i tylko zmieniam. Jak jest chłodniej lub nie ma ukropu to długie cienkie spodnie i jakaś bluzeczka. Szorty tylko na wakacjach gdzie panuje klimat wakacyjny do miasta bym się nie odważyła takich ubrać jak dla mnie za wulgarnie po za tym mam 30 lat a nie 16

Albo zwiewną sukienkę, albo gładki top, czy jakiś lekko elegancki, tunikę jakąś ładną i do tego spodenki, bądź spódniczkę. Jak dla mnie zwykły gładki top w stonowanych kolorach, czy po prostu biały z odpowiednią biżuterią jest całkiem elegancki, a nie galowy. Tuniczki cienkie i zwiewne też bywają na prawdę ładne.