Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie to co w polsce

CZY WY TEŻ UWAŻACIE ,ŻE UKRAINKI SĄ PRZEPIEKNE??WIĘKSZOSC KOBIET TAM JEST PIEKNA

Polecane posty

Gość nie to co w polsce

Bylam na ukrainie we lwowie z kolega i kolezanka na wycieczce i mnie zamurowalo jakie tam sa sliczne kobiety..na ulicy to normalnie kazda wpada w oko.piekniejsze niz polki..niestety kto zna jakas ukrainke sam wie ze sa sliczne.

Gość Spunik91
Studiuję we Lwowie ;-) Stary... To prawda xD

Gość Celineczkaaa
chciałaś się pochwalić wycieczką czy jesteś pustaczek ? :)

Gość Spunik91
w polsce masz 2 ładne, 4 średnie i 3 brzydkie na ukrainie masz 6 ładnych 3 średnie jedną brzydką ;]

Gość Navya
zgadzam się szczególnie ,że ja sama jestem po części Ukrainką ;) i mam taką właśnie ,,wschodnia" urodę wiele osób mnie bierze za rosjankę np

Gość szczyt się oddala
To prawda, że ich uroda bywa zniewalająca i wręcz paraliżująca :p Ale mimo wszystko wolę Polki :P

Gość Spunik91
Znam się na Ukrainkach bo tato jest kierowcą tira i zabiera mnie w trasy :) kilka zaliczyliśmy :)

Gość studiowałam w Niemczech
i chodziłam na zajęcia niemiecki dla obcokrajowców z jedną Ukrainką.Była piękna. Rosjanki i inne Słowianki też, poza tym bardzo dobrze mówiły po niemiecku. Natomiast Włoszki i Hiszpanki to jakieś flejtuchy z grubymi tyłkami.

Gość nie to co w polsce
no sa najpiekniesze. znane ukrainki to alisa z you can dance ,mila jovovich i mila kunis.

Gość Spunik91
I na żonę nadają się bardziej - bo Ukraińscy mężowie nie traktują ich najlepiej =D Jeśli Ukraina ma świadomość że kręci z Polakiem to cieszy się 1. ze względu na paszport 2. ze względu na wyższy poziom życia.

Gość dowod prosze wiec
jak mowicie ze sa piekne to pokazcie zdjecia jakiejs pieknej ukrainki wg was ....zobaczymy czy macie dobry gust :):) czekam na foty zniewalajacych ukrainek.

Gość buhhehehehehehe
"znane ukrainki to alisa z you can dance" :D :D mocne w chooy

Gość a jaka to uroda słowiańska
bo nie wiem

Gość Navya
miło to słyszeć ;) a powodzenie mam duże więc można powiedzieć,że coś w tym jest ;P a tak na serio to moje koleżanki ,które są ,,czystymi "polkami są bardzo ładne więc to chyba nie zależy. poza tym niestety chyba polacy nie doceniają urody polek. a Polki są uważane za piekne nie tylko np w anglii czy niemczech ,ale w krajach południowych typu włochy , grecja, francja . W USA Polki uważa się za ładne ..

Gość dowod prosze wiec
nawya a jak wygladasz??? masz włosy do pasa długie ?jasne?i jasne oczy ?bo zazwyczaj ukrainki tak wygladaja..te które znam :)czy jestes podobna do kogos z urody znanego ????ciekawa jestem jaka twa uroda i w jakim typie ?:)

Gość donkaga
no boskie sa. Haha adin dwa tri biale jerozy. Smrod jak na rynku:/fuuj

Gość Navya
tak. mam długie, proste blond włosy takie za łopatki , oczy zielone, lekko skośne . zdjęcia tu nie wstawię ,ale mam coś z urody książkiewicz i to nie moje zdanie bo pare osob mi tak mowiło ;) poza tym to ,że wiele osób mi mówiło ,że mam wschodnią urodę i ,że wyglądam na rosjankę , ukrainkę czy coś w tym stylu to też się nie mogło wziąc z niczego

Gość Navya
ale osobiście uważam ,że np brazylijki czy wenezuelki są ładniejsze tak generalnie od kobiet o słowianskiej urodzie . zawsze chciałam mieć naturalnie ciemne włosy ,ciemna karnację..

A to na Ukrainie jest ta organizacja feministek, których protesty polegają na pokazywaniu tzytzków?:P

Gość okisokisss
navya akurat ksiazkiewicz jest paskudna..ma twarz jak bulterier.....bleeee

okis no co Ty ;p mi bardziej ratlerka przypomina ;P

Gość szczyt się oddala
A mi się właśnie Książkiewicz bardzo podoba, zdecydowanie jest w trójce najpiękniejszych polskich aktorek :P

najpieknieszje slawne polki to jak dla mnie : przybylska, górniak i villas ;D (nie zartuje ;D spojrzcie na fotki z jej mlodosci - no cudo)

Gość uri boykaaa
piękne jak piękne, ale tanie :D Nawet polaczka stać żeby takiej zaimponować :D Kiedyś tak niemcy myśleli o polkach. A co do urody ukrainek, to w większości wyglądają...tanio...jak prostytutki - skąpe ciuchy + wieczorowy makijaż za dnia to standard. Wyjątkowo niewyrobiony trzeba mieć gust, żeby na to lecieć :D

Gość spoko temacik..
autorze masz jakies fotki zwyklych ukrainek bez photoshopu? jezeli mozesz to wklej:.-)

Gość doooooooooo okisokisss
no tez bym chciala ozbaczyc jakies ladn eukrainki

Gość wygladajak lakka
wow

Gość lored[tr
a co im pozostaje, tam bida aż piszczy pindżenie się są wyspecjalizowane w szukaniu bogatego męża