Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość klusssssseczzzka

Dziewczyny poradżcie coś

Polecane posty

Gość klusssssseczzzka

Hej wam:) wiem że pewnie taki temat juz był no ale mam problem;/ Moj chłopak ostatnimi czasy no (ok 2 tyg) wgl nie ma dla mnie czasu znaczy widujemy sie moze raz w tygodniu ;/ Ja nie wiem ma pracee ok rozumiem zarabia ale po pracy dzowni na 5 minut i nic mu nie moge wiedziec bo sie rozgaduje a on musi isc dlaej robi bo rozbiera samochód juz od ponad tygodnia tak jest wisujemy sie raz na tydzien noi moze w ciagu dnia max. 20 minut to jest nasza rozmowa plus smsy;/ Co mam robic??;/ Mowie mu ze mni to boli ze odsuwa mnie na 2 plan ale auto nie zajac chyba ja mam uczucia ?;/ ja jestem jego dziewczyna!! a nie jakies autoo!! ok dzwoni jak kladzie sie spac czyli okolo polnocy noi co ja moge znim gadac jak po 5 min rozmowy juz mowi ze jest zmeczony..;/ Noi tak jest w kółko;/ ehhh mowi ze mnie kocha ale musi zrobic to auto itp no ok niecg robi ale nie takim koszteemm...;/ juz anwet nie pisze rano ani na wieczor a ja pisasac nie bede boo mu przeszkadzam jak i tak wiem ze nie ma czasu mi odpp..;/ Przeprasza ale po co jak dalej tak smaoo??;/ POmożcie;/ miałam jeszcze z nim taka sytuacje ze rozmawialismy przez tel noi zwrocilam mu an cos u wage i powiedziałąm pa i sie rozłaczyłam a on potem nie odzywał sie wgle przez weekend do mnie a co najgorsze ze w poneidziałek byly walentynki;/ i wczoraj np , oK powiedział ze bd pisał i wgle noi aj czekałam jak głupia poczy po 2 godzinach okazało sie ze sobie pił ze swoim bratem i kims tam jeszcze a ja głupia czekałaam... jeszcze keidys była sytuacja ze wolał isc do kuzyna pic niz do mnie..;/ wiec soryyy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować