Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wedlova

Paletka z inglota

Polecane posty

Gość wedlova

macie moze te paletki? warto je kupic? jaki jest koszt 4 cieni?

Warto, poniewaz mozesz sobie dowolnie komponowac kolory a jakosciowo cienie sa ok, ja mam trójkolorowe co do ceny to niestety nie pamietam :(

Gość fdsfds
j.w

Za trójkolorowy (system freedom to sie chyba nazywa) moja siostra zapłaciła w salonie Inglota ok. 35 zł. Na drugi dzień ja poszłam do stoiska w zwykłym centrum handlowym i zapłaciłam za te same cienie 42 zł !!!!! Zadzwoniłam do salonu i powiedzieli mi, ze takie roznice moga byc bo stoiska mają swoją marże a w salonie jest taniej. Jesli chodzi o jakosc to są dobre, nie obsypują sie prawie wcale i są trwałe.

Gość wedlova
to dziwna rozpietosc cenowa, bo u mnie za paletke z 4 cieniami trzeba zaplacic 55zł, a piszecie ze za 3 35zł...myslalam ze im wiecej cieni tym bardziej sie oplaca, a mam takie jeszcze glupie pytanie...co to sa salony inglota? bo ja widzialam tylko stoiska gdzies tam w sklepach...

Salony Inglota to sklepy w galeriach, tam mozesz umowic sie np. na makijaz i jest kilka dziewczyn, ktore zawsze doradzą. Poza tym jest o wiele wiecej towaru. Z kolei stoiska sa na korytarzach w centrach handlowych typu Auchan, czy jakims innym w miescie. Nie jest to sklep. Dziala to na zasadzie franczyzy i wlasciciel sam ustala marżę.

Gość ja mam paletę
tej firmy.Fajne sa cienie,choc nieumiejetnie wybrałam dwa odcienie-inne sa w swietle..Mam 10 kolorow,w tym dwa krektory i dwie pomadki.Za komplet dalam 104zl.

Gość za duzo nizsza cene sa super
cienie barry m, sleek albo mac na allegro, testery albo oryginaly.. przeplacacie i to grubo!