Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona żona1973

Mąż zostawił mnie dla 17 latki.

Polecane posty

Gość zdradzona żona1973

Trzy lata temu rozwiodłam się z mężem, bo zdradził mnie z 17-latką, ale przyszło mi do głowy, żeby go jej odbić, bo myślę, że on, mężczyzna 40-letni i takie dziecko, kompletnie do siebie nie pasują, a ja go nadal kocham. Wyjechali oboje do Poznania i chcę go odzyskać, co radzicie?

Gość pan kutaszajec
nic, z mlodymi cyckami nie masz szans :classic_cool:

Gość 8nastka a
ha ha dla mnie tez jeden mezus zostawil zonke.

Gość hmhmhmhm
Przecież on by mógł być jej ojcem :o Ja nic chyba nie doradzę, bo jestem za młoda (18 lat, nie wyobrażam sobie jakbym ja się miała z 40 latkiem spotykać, ale cóż...). Może Pani spróbować, ale to musi być straszne uczucie dla Pani :D

Gość zdradzona żona1973
ech, te podszywy z młodymi cyckami? boże, ta dziewczyna ich prawie nie ma, wygląda nadal jak dzieciak, jest chuda jak patyk, ma jakieś włosy w nieładzie, nosi trampki i koszule w kratę, jak gimnazjalistka jakaś, co on w niej może widzieć?

Gość hmhmhmhm
Hm, może widzi Ciebie dawniej w niej? Bo ponoć faceci co szukają innej/kochanki to dopatrują się w młodszych dawnej żony... Mojej koleżanki ojciec też z 17 się prowadza i to jest straszne, a wyglada jeszcze gorzej.

Gość zdradzona żona1973
Ja tak nigdy nie wyglądałam, ubierałam się kobieco i tak się zachowywałam, zupełnie inaczej niż ona.

Gość hmhmhmhm
To może potrzebował odmiany albo ma kryzys wieku średniego... albo nie wiem :(

Gość hahachach
moze odkryl w sobie pedofila? a moze chce troche porzadzic w koncu w zwiazku? z taka gowniara to zrobi co zechce... jest jak plastelina... dodatkowo zalezna od niego, pewnie taki starszy facet jej imponuje, i zrobi dla niego wszystko... masakra... naprawde chcialabys go odzyskac po tym wszystkim? nie obrzydzalby cie ?

Gość babaa za kierownicą
Poważnie chcesz Go jeszcze mieć po niej? Bo ja bym się zwyczajnie brzydziła. Znajdź sobie faceta i zacznij patrzeć w przyszłość.

Gość babaa za kierownicą
Świadomość, że posuwał z radością i ochotą hot 17 -tkę, która mogłaby być jego córką? :o

Gość errtkiala
obrzydliwe jest to, ze puka laske, ktora moglaby byc jego corka..

Gość pan kutaszajec
no to ma mloda dupke, nic jej nie zwisa, nie marszczy sie, ma pstro we lbie, ruchac sie chce bez marudzenia o niepozmywane gary, wystarczy bluzke kupic :classic_cool: a za lat 10 gosc bedzie juz dziadkiem, a ona mlodka, ktora ze smakiem nadal bedzie posuwal.

Gość hahachach
nie sadze, zeby przez 10 lat ona z takim dziadkiem chciala sie bzykac :D malo to chetnych mlodszych bedzie to zdrady zony? watpie... niestety

Gość zdradzona żona1973
Najbardziej denerwujące jest to, że nie wiedziałam przez tyle czasu, z kim mnie zdradzał, dopiero rok temu się dowiedziałam, kiedy wyjeżdżali. Mąż zmienił pracę, ona skończyła szkołę i się zmyli. Cóż, ładnie kręcił, kiedy chciał się rozwodzić - a to uczucie się wypaliło, a to tak będzie lepiej, bo on się dusi w tym małżeństwie, A TO JUŻ MNIE NIE KOCHA, aż wreszcie powiedział, że zakochał się w kimś innym. Gdybym wiedziała wcześniej, kto to jest, to w tej chwili gniłby w więzieniu.

Gość hahachach
obled jakis... ciekawe co rodzice tej laski na te cala sytuacje... nie dziwie sie, ze wyjechali... bo przeciez nie mielby zycia na miejscu...:O a ten twoj maz to jakis mega naiwny dupek... :D wtopil na maxa... niech mu sie nie wydaje nie wiadomo co... a ty w sumie ciesz sie.... zobacz, z kim zylas tyle lat? pewnie w zyciu takiego scenariusza dla siebie i dla niego nie wymyslilabys.

Gość babaa za kierownicą
Dlaczego w więzieniu? Seks z 17 tką nie jest karalny ;)

Gość wykastrować dziada
Seks z 17-latką, której jest wychowawcą też? Teraz nic mu nie grozi, znalazł rok temu nową pracę po znajomości zupełnie gdzie indziej i żyją sobie z dala od reszty.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mąz Cie zdradzał, zostawił, od 3 lat żyje z ta dziewczyna a Ty chcesz go odzyskać?? takiego śmiecia???? musisz byc paskudna skoro nie potrafisz sobie zycia ułozyć z innym facetem i nie pisz mi ze go kochasz bo pomyśle ze masz nie po kolei w głowie

Gość ChiaraTagliani
Troszkę za późno chyba ocknęłaś z tą chęcią walki o eks męża. Ponadto w tej chwili ta dziewczyna ma już 20 lat, więc nie jest znów takim dzieckiem, przynajmniej metrykalnie. Dziwi mnie Twój pomysł. Jesteś też pewnie około 40tki, jak eks mąż, i zamiast rozglądać się za nowym facetem, jeśli źle Ci samej, to Ty chcesz walczyć o tego, który Cię zdradzał, rozwiódł się z Tobą i jest od 3 lat w nowym związku? :O:O Macie dzieci?

Gość Oliverrtvist
Mogła by i miec skonczone 15, to moze ja bzykolic na rozne sposoby analnie, oralnie, waginalnie i jak sobie tylko sobie zapragnie :D Ale co sie dziwisz, ciało 17stki mmm kazdemu ciary przejdą( jesli ladniutka), maz jest szczesliwy, zyje sie tylko raz żonko ;)

Gość babaa za kierownicą
Za seks z uczennicą pewnie zostałby zwolniony w trybie dyscyplinarnym, nic więcej. Resztę napisały już chyba inne dziewczyny ^^ Wyprowadzili się, żyją razem. Pewnie zapomnieli o Twoim istnieniu... A Ty co? Rozpamiętujesz przeszłość? :o Na co Ty kobieto liczysz? :o