Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Berenika0905

GŁODÓWKA 10 DNI, kto ze mną? START 09.05.11

Polecane posty

Gość Berenika0905

Postanowilam przeprowadzic glodowke oczyszczajaca, nie wiem czy wytrzymam ale jesli ktos sie znajdzie kto wystartuje ze mna napewno bedzie latwiej. Jutro tzn w niedziele mam zamiar jesc tylko surowe warzywa i owoce. Czy ktos jest chetny?:)

Gość anitkaaaaaa
ja sie przylaczam..we dwie razniej:-) Ile masz zamiar glodowac? Ja 21 dni..musze oczyscic dobrze organizm i ciutke schudnac:-) pozdrawiam

Gość do przedmówczyń:
moje drogie , głodówką nabawicie się, cierpiąc na ch. otyłość, dodatkowej choroby. Dieta owocowo-warzywna owszem oczyszcza organizm z toksyn, ale dla organizmu by żył w pełnym zdrowiu jest to za mało, niezbędne jest i białko i tłuszcz, np, białka są składnikiem nie tylko mięśni ale i hormonów. Tu macie kilka, rozjaśniających umysł, linków: Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie,ładną, szczupłą sylwetkę, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz linki do filmów http://www.gerson.yoyo.pl/film.html http://www.youtube.com/watch?v=YsT6qNk8_qQ&fe ature=related

Gość do przedmówczyń:
Współczesna medycyna i medycyna przyszłości nie będzie polegała na tabletkach, zastrzykach, operacjach chirurgicznych, wszczepianiu implantów, przyczepianiu protez, lecz na stymulacji(środkami zarówno fizycznymi jak i psychologicznymi), wręcz zmuszaniu Układu immunologicznego do obrony i walki z infekcją chorobotwórczą poprzez spełnianie 5. warunków determinujących zdrowie: 1)odżywianie, 2)wysiłek fizyczny,3) higiena,4) systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn 5) pozytywne nastawienie psychiczne; krótko mówiąc, dzięki higienie w pełnym tego słowa znaczeniu, by nie dopuścić, wykorzystując Układ Immunologiczny, do koniecznego wszczepienia implantu np. z powodu zwyrodnienia szyjki kości udowej, czy przeszczepienia nerki, serca zniszczonej przez paciorkowca, czy raka powstałego w wyniku toksycznej wody i pożywienia. Przyczepienie protezy np. do kikuta nogi po wypadkowym obcięciu nogi to inne zagadnienie i niezwiązane jest z dbałością o zdrowie, bo to często wypadek losowy na który nie mamy wpływu, ale na inne choroby/kalectwa mamy wpływ i to, wg Golemana, aż >90%. Będzie to najsensowniejszy, zarazem najtańszy sposób na zdrowie i życie. W przeciwnym wypadku ludzkość ulegnie zagładzie biologicznej lub stanie się chodzącymi kalekami. L

Gość do przedmówczyń:
ponieważ niedawno odkryto gen otyłości, to walka z nią jest walką z "wiatrakami", można ją tylko zdrowym trybem życia ograniczyć, ale nie zlikwidować!!!!

Gość Maxie
kocham Cię, umuf sie zemnom 😍👄love]👄😍👄love]👄😍👄love]👄😍👄love]👄😍👄love]👄😍👄love]👄😍👄love]👄😍👄love]👄😍👄love]👄😍👄love]👄😍👄love]👄😍👄love]👄😍👄love]👄

Gość klaunie
jestem seksowną świnką 165cm, 57kg, 30lat, pożremy razem a później pójdziemy do lóżka, co ty na to?

Gość anitkaaaaaa
do przedmowiczyni: piszesz madrze fakt..ale ja juz od kilku lat stosuje takie glodowki oczyszczajace..robie badania przed i po i wszystko jest ok..nawet dodam ze lepiej po oczyszczeniu:Moj organizm przyzwyczajony jest do glodowke, wiec jak nie oczyszcze go minimum raz na pol roku..jestem spiaca, flegmatyczna,mam brzydka cere, nie ukladaja mi sie wlosy i wsio co zle odklada mi sie na brzuchu.Teraz z racji ze ciezko pracuje nie robilam oczyszczania od roku..Zle sie z tym czuje.Mam 2 tyg urlopu i dlatego stwierdzilam ze poddam sie oczyszczaniu!!!Wiem ze po takiej przerwie bedzie mi ciezko ale dam rade.w 3 tyg tylko bedzie lepiej. Pozdrawiam wszystkich tych wierzacych w zbawienna moc glodowania i tych sceptycznych:-)

Gość anitkaaaaaa
Max ile masz lat?

Gość Berenka0905
Anitkaaaa fajnie ze chcesz się przyłączyć razem na pewno będzie lepiej i latwiej. Będę codziennie opisywac jak mi idzie. Do przedmówczyń: dziekuje za twoje wypowiedzi ale nie chodzi mi o to by poznac odmienne zdania bo takich jest wiele i o to nie pytam, chodzi wspolne wsparcie a Ty wprowadzasz cos zupełnie przeciwnego. Każdy ma prawo do swojego zdania ale ja nikogo nie chce przekonac do swojego. Pozytywnych publikacji na temat Głogówki jest mnóstwo. Mogę w nie wierzyć lub uwierzyć Tobie. Szukam osób które chcą zacząć od jutra głodówke

Gość bjutiful :)
Hmmm ja sie przymierzam do Master Cleanse , nigdy nie robilam a chciałabym spróbowac jak to działa :)

Gość nie mam slow na to wszystko
ja sie pisze na to, ale bede na takiej pol glodowce:) zrobie diete oczyszczajaca 10 dniowa:) zaczynamy od jutra??

Bjutiful: to zaczynaj z nami i zdawaj relacje ja osobiście nie jestem przekonana do jednego składnika(syropu klonowego) ale zaczynaj tego Mastera będziemy porównywać nasze postępy.

Nie mam slow. Zaczynamy!!! Ja też planuję 10 dni a później 10 dni wychodzenia z głodówki. Po 20 dniach mam zamiar normalnie, racjonalne, zdrowo się odżywiać.

no to od jutra, moja drogie tez planuję 10 dni,mam nadzieję ze wytrwam bo już dawno nie robilam zadnej głodówki..

" [zgłoś do usunięcia] anitkaaaaaa Max ile masz lat?" Ja mam prawie 40 lat:P. " [zgłoś do usunięcia] Berenika0905 Nie mam slow. Zaczynamy!!! Ja też planuję 10 dni a później 10 dni wychodzenia z głodówki. Po 20 dniach mam zamiar normalnie, racjonalne, zdrowo się odżywiać." Normalnie czy zdrowo bo to nie to samo:P? A czy wy też macie drożdżycę po głodówce i jak nie macie głodówki:O?Mnie w kółko dorywa po głodówce:O.

jak dla mnie: NIEZDROWE=NIENORMALNE ZDROWE=NORMALNE a z taki zdaniem sie zgodzisz?: Przez ostatni tydzien jadlam normalne, na sniadanie nie mialam czasu, na obiad kawa i ciastko a wieczorem mc kfc lub pizza na miescie.

Gość drobne oświecenie
Typowa głodówka tj. wyeliminowanie z diety wszelkich pokarmów, to śmierć, ale przecież nie o to chodzi, tylko o zdrowotne oczyszczenie organizmu z toksyn. Wg Gersona, oczyszczanie organizmu to optymalna głodówka, soki owocowo-warzywne i lewatywy z kawy, vide link: http://www.gerson.yoyo.pl/film.html Ale, żeby przyspieszyć efekt oczyszczania niezbędne jest przestrzeganie aż 5-ciu punktów, co było wyżej podane.

Gość anitkaaaaaa
ciesze sie ze jest na kilka osob:-) Razem zawsze latwiej dotrwac.wymienic sie doswiadczeniami i oczywiscie wspierac na duchu:-) wiec od jutra oczyszczamy organizm:-) Max w czym pomogla Ci glodowka i dlaczego ciagle je stosujesz? Ja jestem kilka lat mlodsza tylko..ale dzieki oczyszczaniu nie mam zadnej zmarszczki,celulitu..teraz lekko sie zaniedbalam..ale spoko wroce do formy sprzed roku:-)

Gość anitkaaaaaa
Drozdzyce mialam tylko raz..ale raczej nie po glodowce..Wyleczylam ja zdrowa dieta,bez cukru..tylko jogurty ..zero sokow.

" Berenika0905 jak dla mnie: NIEZDROWE=NIENORMALNE ZDROWE=NORMALNE a z taki zdaniem sie zgodzisz?: Przez ostatni tydzien jadlam normalne, na sniadanie nie mialam czasu, na obiad kawa i ciastko a wieczorem mc kfc lub pizza na miescie." Oczywiście że nie:P.Normalne znaczy popularne i stosowane przez wielu:P.W kfc jest kompletny syf:P.Kawa też nie do końca jest zdrowa bo powoduje niedobory zwiazków magnezu:P. "drobne oświecenie Typowa głodówka tj. wyeliminowanie z diety wszelkich pokarmów, to śmierć, ale przecież nie o to chodzi, tylko o zdrowotne oczyszczenie organizmu z toksyn. Wg Gersona, oczyszczanie organizmu to optymalna głodówka, soki owocowo-warzywne i lewatywy z kawy, vide link: http://www.gerson.yoyo.pl/film.html Ale, żeby przyspieszyć efekt oczyszczania niezbędne jest przestrzeganie aż 5-ciu punktów, co było wyżej podane." Ale bzdury:P.Ja miałem głodówkę 12 dniową i nie umarłem:P.W tym 4 dni pod rząd nawet nie piłem:P.ŚMIERĆ TO MOŻE NASTAPIĆ ZWYKLE PO CONAJMNIEJ 45 DNIACH GŁODÓWKI O ILE NIE MA DUŻEGO WYSIŁKU;P.I TO I TAK TERMIN MINIMALNY DLA CHUDZIELCA:P.GRUBASÓW CZEKAŁABY GŁODÓWKA 4 MIESIĘCZNA:D.I NIE POLECAJ KOMUŚ METODY KTÓRA JEST ZNACZNIE DROŻSZA OD GŁODÓWKI JAK NIE JEST KONIECZNA:P. NA RAZIE GŁODÓWEKA POMOGŁA NIECO SIE ODTRUĆ ORAZ SCHUDNĄĆ:classic_cool:.ale na najważniejsze problemy potrzebuję conajmniej ponad 20kilkudniowej głodówki:O.Nie przeprowadzałem tak długiej ze względu na problemy z układem moczowym i żoładkiem a ściślej mocną chęć do rzygania zwiazaną z truciznami które wydobyły mi sie z tkanki tłuszczowej:O.

Gość anitkaaaaaa
Najdluzsza glodowka mialam miesieczna..ale pilam duzo.. kiedys przy 10 dniowej w przelomie kwasiczym mialam wymioty i w kilka godzin sie odwodnilam:-( Musialam podpiac sie pod kroplowke..i pomalutku jakos mi sie poprawilo. Nie jadam smieciowego zarcia.ale w sumie w kazdym jedzonku jest teza mnostwo toksyn..widze po sobie ze zle wygladam i ftalnie sie czuje.Musze oczyscic organizm bo dlugo tak nie pociagne.:-0 wspierajmy sie..do zdrowia i urody!

OK. Max Zander kończę już polemizować;) Chociaż normalne dla mnie nie oznacza popularne. Zawsze wypowiadam się w swoim imieniu a nie w imieniu ogółu Widzę jednak że orientujesz się w temacie. Mam do ciebie pytanie. Jak wychodziłeś z głodówki? Ja nie obawiam się samej głodówki a wychodzenia z niej.

Gość anitkaaaaaa
Hej Berenika..zaczelam glodowke od kapieli... Niedlugo zrobie lewatywe.Mam nadzieje ze nie wycofalas sie i bedziemy sie wspierac:-) pozdrawiam

" Berenika0905 OK. Max Zander kończę już polemizować Chociaż normalne dla mnie nie oznacza popularne. Zawsze wypowiadam się w swoim imieniu a nie w imieniu ogółu Widzę jednak że orientujesz się w temacie. Mam do ciebie pytanie. Jak wychodziłeś z głodówki? Ja nie obawiam się samej głodówki a wychodzenia z niej." Normą jest to co jest pospolite albo jest zapisane w ustawie np. polskie normy:D. A co do wychodzenia z głodówek-zwykle jeżeli jest nie dłuzsza niż 5 dni to nie stosuję specjalnego sposobu-jeżeli jest conajmniej 2 dni to staram sie jeść dużo warzyw a po 1dobowej to własciwie nic nie robię;).Po około 6-7 dniowej rozpoczynam od picia napojów i dopiero po około 5 godzinach coś zjem.Przy głodówkach dłuzszych 1 dzień z samymi napojkami owocowymi i dalej 2 dzień z dietą warzywnoowocową w małych dawkach-własciwie trocvhe przesadziłem z dakami i bolał mnie żoładek:O.Dodam że generalnie polecają dłużej to robić ale nie jestem księżniczka na ziarnku grochu więc nie mam istotnych problemów:classic_cool:.Za wystarczające-przy dłuższych głodówkach uważam-1/3 czasu głodówki powinna trwać pseudogłodówka z napojami lub soczkami jak u mnie i później około 1/4 czasu specjalna dieta warzywnoowocowa;).Polecają dłużej ale nie mam podstaw sądzić aby to było konieczne jak sam znacznie krócej to robiłem:P.Ja tak nie robiłem jak polecam bo nie miałem możliwości:O.Na szczęście jakoś udało mi sie obejść bez istotnych dolegliwości:classic_cool:.

Gość anitkaaaaaa
Hej Berenika..jak samopoczucie? Max widze ze duzo wiesz na temat glodowek hihi..i trosze bedziesz nas wspieral.>;-) Nastala pora obiadu..burczy mi w brzuniu ..pije juz 2 szklane wody..Jak wy sobie radzicie z uczuciem glodu?

Gość anitkaaaaaa
Berenika poddalas sie?:-(

Klaunie, mam pytanie intymne: czy podczas głodówek masz normalną erekcję i orgazm? Bo u mnie kompletnie zanika libido, a o orgaźmie nie ma mowy.