Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Webster

Czemu to faceci maja podrywac i starac sie o zwiazek ?

Polecane posty

zastanawia mnie czemu to tylko facet ma byc tym ktory biega za kobieta stara sie zasluzyc na jej wzgledy - robic prezenty , zapraszac do kina , restauracji ? Pytanie bardzo istotne - CO KOBIETY ROBIA ? Czy ich najwiekszym poswieceniem sie i gestem naprzeciw facetowi jest ze sie umaluje ? Skoro mamy rownouprawnienie , zarabiamy tyle samo to czemu to facet ma za wszystko placic a kobieta swoje pieniadze inwestuje tylko w siebie ? Mysle ze za duzo ksiezniczek chodzi po swiecie i czas wkoncu zejsc na ziemie..........

wlasnie nie o to chodzi - to nie jest sprawa pieniedzy bo z tym nie jest zle ale mi chodzi o takie normalne dzialanie np. zagadujesz do laski czy moze gdzies wyskoczycie razem a ona opowiada bzdury ze zobaczy zastanowi sie a pozniej przychodzi takie ksiezniczkowate bostwo do domu i na fb odrazu opis ze faceci sie malo staraja hehe wiec zastanawiam sie czy mamy odrazu klekac kwiaty w zebach nosic i prosic laskawe panie o mily gest ? LoL

Gość i i i i i i i i i
autorze nie bądź CIOTĄ. a poza tym chciałbyś aby zarywal do ciebie pasztet? myślisz że tylko piękne to by czyniły?

mi nie chodzi o to zeby klamac i wyrwac laske na sex tylko o to zeby obie kobiety i mezczyzni jednakowe mieli prawa i obowiazki odnosnie relacji damsko meskich XXI wiek wiec chyba czas zeby sie zaczely cos starac !

Gość hiuhiuhiu
no wiec webster moze jak zona urodzi dziecko bedziesz siedzial w domu i zajmowal sie nim a zona pojdzie do pracy:D

skoro trafiasz na kobiety, które się nie starają, to chyba nie mam już nic do powiedzenia na ten temat. a tak nawiasem mówiąc, to zdarzają się także mężczyźni, którzy w związek nic nie wnoszą. więc nie można mówić tu tylko o kobietach.🖐️

Wszyscy mamy równe prawa!!! Na początku to faceci powinni się starać, bo to wy jesteście zdobywcami. A jak Ci autorze szkoda kasy na kobietę, to sobie bądź sam do końca życia i wydawaj cala kasę na siebie, potem sam sobie pomnik na grobie postaw ;-)

do "hiuhiuhiu" no wiec webster moze jak zona urodzi dziecko bedziesz siedzial w domu i zajmowal sie nim a zona pojdzie do pracy co to za pierdoly ? myslisz ze kazda kobieta jest nieudacznikiem i mysli jakby w domu siedziec z dzieciakami ? a co do reszty - jak mam na kobiete wydawac kase bo tym mam jej imponowac jak wedlug was to wyglada to wole umowic sie na odlotach za 300 zl czesc z was wogole nie potrafi czytac ze zrozumieniem

Gość Kalakr
dobrze mowisz :P ale niestety to nam sie nalezy poklon i kupowanie drinkow