Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda^*^

Jak zadbać o siebie?

Polecane posty

Gość Magda^*^

Chciałabym być taka zadbana i elegancka.... Ale nie potrafię się tak ładnie malować, więc raczej się nie maluję, no ... ostatnio kupiłam prostownicę :) W tym samych ciuchach praktycznie cały czas chodzę (takim "najlepszym" zestawie)... Ogólnie to mam problem z praniem, bo nie mamy pralki w domu i muszę prać ręcznie wszystko, raz tylko na jakiś czas zanoszę coś do chłopaka, czego już nie da się doprać. W moim pokoju nie ma za bardzo miejsca, mama tam często siedzi i zostawia bałagan. Mimo wszystko chciałabym być taka ładna, zadbana i elegancka :) Niedawno zaczęłam pracować ,więc mogę sobie pozwolić na jakieś wydatki ale nie wiem nawet jak się zabrać... Poradźcie coś.

Gość wpmdmajgpwmw
ja bym najpierw pralke kupila

Gość No wiesz...
Bez przesady przeciez nie chodzi w brudnych ciuchach wiec nie musi od razu pralki kupowac.

Gość No wiesz...
A co rozumiesz przez określenie zadbana? prostownica niszczy wlosy wiec kup jakis preparat ochronny, ja używam jedwab biosilk i jestem zadowolona- koszt 5-10 zl a mi wystarcza na 2 miesiące choc mam wlosy za pas, no ale nie prostuje codziennie bo nie mam takiej potrzeby.

Gość aleeeeeeeeee masz problem
kup sobie na poczatek podstawowe rzeczy typu: dobrze skrojone jeansy, zakiet, kardigan, kurtka, klasyczne spodnie w kant, skorzane buty, torebka, dobre perfumy, a pozniej bedziesz mogla to ze wszystkim zestawiac tak, aby do siebie pasowalo..

Gość gvdfgbdfgbadbg
pralka się przyda dla własnego komfortu, poza tym jak nie będzie musiała prać ręcznie to sobie mniej dłonie i paznokcie zniszczy 🖐️ a biosilk jedwab to kopalnia silikonów, które przy częstym stosowaniu niszczą włosy, współczuję idiotom, którzy tego używają. prawdziwy jedwab na pewno nie kosztuje 5 zł :O raz na jakiś czas przed imprezą można sobie przylizać tym fryzurkę, ale nie na co dzień, porażka :O

Gość gvdfgbdfgbadbg
levvi mały głąbku, komputery potrafią być tańsze, szczególnie takie stare stacjonarki, niż porządna pralka! teraz to takie badziewie robią że masakra, raz wypierzesz i pralka do wypierdolenia, nie ma co oszczędzać na tym!