Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyikty7ik7tuik

Jak przeżyć rozstanie po prawie siedmiu latach wspólnego życia

Polecane posty

Gość tyikty7ik7tuik

Przeżyłem swoje lata młodości z dziewczyną która nieźle mi zaszła za skórę, byliśmy razem prawie siedem lat.Tyle wspomnień, wszystko razem ! już nawet odzwyczaiłem się od życia z osobna, nie pamiętam co to jest być singlem.Nie mogę nic zrobić, nawet rano wstaje się beznadziejnie bo z przyzwyczajenia sięgam ręką i Ona koło mnie już nie leży.Rozstawaliśmy się już parę razy w życiu ale to były drobne przygody.Ostatecznie to koniec z końców i już nie ma szans na powrót.Jak przeżyć takie rozstanie ?

Normalnie. Musisz po prostu sobie uświadomić, że to dla Twojego dobra. A ręką sięgaj po wacusia i wyładuj się z rańca :)

Gość gość
U mnie rozstanie nastąpiło po 14 latach razem…. Mamy wspólne dziecko, pracujemy razem i było mi z każdym dniem jeszcze ciężej. To były najgorsze dni mojego życia. W akcie desperacji posunęlam się do zamówienia na ukochanego uroku miłosnego na http://urok-milosny.pl , nie oczekiwałam wiele. A jednak On wrócił i znów mnie pokochał. Teraz jest między nami niczym na początku znajomości…. coś pięknego.