Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty2312

jak szybko schudnąć

Polecane posty

Gość qwerty2312

ważę 65 a chce ważyć 60? co mi radzicie?

Gość ja też!!!!!!!!!!!!!!
Tyle ze juz nie daje rady. Zewszad atakuja mnie megaapetyczne zapachy a ja nie umiem odmowic. Nie umiem sie udchudzic :( :(

Gość kupolityna
o ja też mam taką wagę a ile masz wzrostu?

Gość kjhoih
Utnij sobie nogę

Gość estreelkkaa
175. z tym że mam duży tyłek taki na boki pośladki mi się rozchodzą i właśnie z tym, mam problem a TY?

Gość kupolityna
ja schudłam już łącznie 16 kg ale jeszcze 5kg własnie mi trzeba!!! w ciągu ostatnich 3 tygodni zeszło mi 3 kg w nastepujacy sposob 5 małych posiłków dziennie każdy rozpoczęty od szklanki wody zero słodyczy fast foodów ewentualnie jak przyjdzie ochota na coś słodkiego to jem ciasto domowej roboty staram się nie przekraczać 1500kcal dziennie a jesli przekroczę to wykonuje dodatkowe ćwiczenia raz dziennie ćwiczę do potów :) średnio około 30 minut dziennie gdy mam chwilkę w ciągu dnia to jakieś skłony wymachy no i sprzątam chodzę na spacer itd rano piję herbatę zieloną i narazie to by było na tyle

Gość estreelkkaa
aha ja też ostatnio mniej jem

Gość qwerty2312
Zmieniłam zdanie, wole mieć zapas sadła w razie wojny lub katastrofy ekologicznej

Gość kupolityna
powiem wam że to działa ćwiczenia trzeba dopasować do części ciała którą chcecie modelować ja mam problem bo te dodatkowe kg mam na brzuchu tzw oponka a nie mogę robić brzuszków bo mam zawroty głowy zbyt duże na ćwiczenia :( i nie mam pojęcia jak ładnie brzuszek wymodelować

Gość estreelkkaa
poszukaj jakichś ćwiczeń na internecie

Gość rgdfgd
Zacznijcie brać amfetaminę. Chudniesz dużo ,do tego jakie przeżycia! Schudłam 11 kg w niecałe dwa miesiące ,do tego miałam wspaniałe zaburzenia emocjonalne ,wycieńczenie i wyniszczenie organizmu oraz niezapomnianą depresję i myśli samobójcze :classic_cool:

Gość kaczka94
ja przez miesiąc schudłam 5 kg. codziennie rowerem jeździłam na trasę która mi zajmowała 1 godz. na wieczór robiłam 100 brzuszków. skakałam na skakance przez30 min. piłam dziennie 2 litry wody nie jadłam słodkiego. efekty nie sam owite;)