Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania anka aneczkaaaaaaaaaa

Jutro matura z biologii, a ja mam kupe w gaciach

Polecane posty

Uczyłam się, ale czuję, że bardzo mało umiem :( A chciałam mieć 80% i dupa. Za rok poprawiam :O

Gość ANAL i ZATORr.
mogę cię odpytać

Gość hahaaaaaaaaaaaaa
a ja tez jutro pisze a nic sie nie uczyłam :D cos tam kumam bo mielismy spr powtórkowe, dzis w nocy se cos przypomne :P a za rok mozna poprawic tak?:) to fajnie:)

Gość vlekkenduivel real
najlepiej wytrząchnąć kupe, a następnie uprać gacie inaczej może być nieprzyjemny zapach na maturze irytujący komisje

Gość xfgnhgdjty
a zdajesz rozszerzony???? ja miałam tak wczoraj, dzisiaj zdawałam rozszerzony wos i poszło mi zayebiscie obstawiam jakies 75-80% :classic_cool:, pamietaj,że dasz rade, nie panikuj, nie twórz chaosu w myslach. Ja sie uczyłam 3 dni przed :classic_cool:

też jutro piszę ... a nic nie pamiętam.. mam nadzieję, że będzie proste... bo jak narazie z arkuszy mam po 50 pare % ... a też z 70% potrzebuję.. piszę podstawę, a Ty?

Gość malaga tikitaki i kasztanki
a zdajesz podstawe czy rozszerzenie?? ja podstawe i wlasnie jutro poprawiam ta ubiegloroczna.ale jak to zwykle bywa zas gowno umiem a tez chcialam cos w granicach 80%:/ rok temu byla latwa matura to jutro pewnie cos dowala:/

Gość hahaaaaaaaaaaaaa
na pewno coś dowalą trudnego... tak jak z polaka i matmy xD a tam damy rade:D

jak bedzie genetyka to ja leze i kwicze:P jedynie krzyzowki mi jakos ida ale reszta to masakra xD

ja tez z genetyki cienka jestem, tylko wlasnie krzyzowki mi jakos ida.. ale proces replikacji albo biosynteza bialka.. phi nie umiem!

Gość ANAL i ZATORr.
ale jakby tak temat dotyczył forum kafeteria to wszystkie by kurwa zdały na szóstkę ,cipy durne do nauki ,a nie głupoty we łbach

Rozszerzenie :O Według mnie zeszłoroczna była trudna, ale pewnie każdy to inaczej odbiera :D

Gość hahaaaaaaaaaaaaa
a jak bede miała np. 40% to moge poprwaić ten wynik za rok ta?

Ja bym się chętnie jeszcze pouczyła gdybym miała siłę. Dzisiaj zakuwałam od 8, więc już mam dosyć tego wszystkiego i wydaje mi się, że wszystko już mi się pomieszało...

Taak, można na szczęście poprawiać przez 5 lat :P

ja tez powtarzalam.. ale z tej powtorki nic mi we lbie nioe zostaje.. a zeszloroczna dla mnie tez trudna byla

Gość xfgnhgdjty
ja tez sie boje wyników z polaka:-O nie wiem czy wstrzele sie w klucz z wypracowaniem:-O no ale mysle,że za opisanie fragmentów cos pkt dadza...

ja wlasnie z tych pieprzonych fragmentow prawie nie skorzystalam, nie dalam zazdnego cytatu ani nie wspomnialam ze w danym fragmencie bla bla.. na odpierdol zrobilam bo strasznie szczac mi sie chcialo a nie chcialam ceregieli robic zeby wedrowac do kibla z egzaminatorem..

Gość hahaaaaaaaaaaaaa
z polaka też cienko jak cholera mi poszło :P jednak mam ciagle nadzieje że mnie nie udupią i 30% bedzie!!! :D

Ja się boję bardziej maty, bo mi tragicznie poszła. Zdać zdam, ale będę mieć słaby wynik. Myślałam, że dadza taką łatwą jak w zeszłym roku :D

no.. ja też liczę na 30 kilka... bo boje sie strasznie ze mnie upieprza... boje sie tez ustnego.

dobra ide sie umyc i jeszcze posiedze z biologia... powodzenia jutro :D modlmy sie o proste zadanka;p

Gość hahaaaaaaaaaaaaa
słuchajcie dziś miałam ustny, stres jak cholera, praca nie była napisana przeze mnie na dodatek, streszczenia i opracowania wczoraj przerobiłam dokładnie i zdałam na 75% dziś:)

Gość xfgnhgdjty
ja z tego wosu licze na 75-80% bo raczej tak wychodzi... nie wiem jak te teksty zródłowe mi policza... z matmy to mi wychodzi jakies 55%-60%, a polak to ze 40%:D niemiecki przede mna w srode, dzisiaj zaczełam powtarzac, przeczytałam 5 rozdziałów juz jeszcze ze 3 i ide spac:D

Ja piszę jutro podstawę, a nie umiem NIC. Nie uczyłam się z biologii nigdy, gdy wpisywałam biologię w deklarację maturalną była mi potrzebna do studiów, nie wiem co ja sobie wtedy myślałam, chyba, że się jej nauczę :) Zmieniłam plany i idę do policealnej, więc nie jest mi do niczego potrzebna, ale trochę wstyd nie zdać dodatkowego przedmiotu.

margirit-to tam cos takiego jest:P? o ku*wa:D haha ja to juz zapomnialam przez ten rok duzo. w szkole jak sie mialo nad soba bat to sie czlowiek uczyl a tak w domu jak sie mialam samemu zmusic to kupa:P ale laski zdamy jakos damy rade:P a co do ustnych to was pociesze;p ja z polaka ledwo zdalam.jąkałam sie na tej prezentacji a prezentacja na kompie to w ogole mi sie nie otwarla! o!:d a i tak jakos zdalam:p

Gość hahaaaaaaaaaaaaa
ja wpisałam biologie na deklaracje aby coś zdawać :D babka nas opieprzała ze mamy się uczyc itp robiła spr co 2 tyg :D ja i tak nic nie umiem :) ale dobrze ze po maturze jej wiecej nie zobacze to mnie nie opieprzy :D

Gość xfgnhgdjty
powodzenia dacie rade:)