Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliiiiwka038833

Proszę niech ktoś przetłumaczy mi zdania z ANGiELSKIEGO na polski i odwrotnie.

Polecane posty

Gość Oliiiiwka038833

Chodzi też o te I'will i i'wont 1. Oddzwonię wieczorem, obiecuję 2. Oddam Ci pieniądze jutro 3. Rzadko jadam w restauracjach 4. Zawsze dotrzymuję obietnicy 5. A waitress is a person who works on a restaurant. 6. Come back before midnight 7. What main course do you recommend? 8. What will you buy? 9. I wont understand this film.

Gość Sputnik91
już tłumacze

Gość Sputnik91
1.I'll call you in the evening, I promise. 2. I'll give you money back tommorow i promise 3, I rarely eat at the restaurants 4. I always keep my promise/promises 5. Kelnerka jest osoba pracującą w restauracji 6.Wróć przed północą 7.Jakie główne danie polecasz/polecacie? 8.Co kupisz? 9. Nie zrozumiem tego filmu.

Gość Sputnik91
Tylko zapamiętaj że kiedyś pożałujesz tego że poprosiłaś o taką radę... Bo jakbyś się nauczyła tak jak ja to w najmniej oczekiwanej chwili by Ci się przydało.

Oddzwonię wieczorem, obiecuję - i will call back in the evening, i promise 2. Oddam Ci pieniądze jutro i will give you the money back tomorrow 3. Rzadko jadam w restauracjach i seldom eat at restaurants 4. Zawsze dotrzymuję obietnicy i always keep my promise 5. A waitress is a person who works on a restaurant. kelnerka to osoba, która pracuje w restauracji (on)????? chyba' in a restaurant' 6. Come back before midnight wróc przed polnoca 7. What main course do you recommend? jakie danie głowne polecasz? 8. What will you buy? co kupisz? 9. I wont understand this film. nie zrozumiem tego filmu.

Gość psssssssssssssssssssssssssssss
I will call you tonight, I promise. I will give you money back tomorrow. I seldom eat at restaurant. I always keep promise. kelnerka jest osobą ktora pracuje w restauracji. wroc przed polnoca. jakie glowne danie polecasz? co kupisz? nie zrozumiesz tego filmu. to takie szybkie tlumaczenie z marszu. nie wiem czy dobrze. mam nadzieje ze pomoglam.

Gość Oliiiiwka038833
Dziękuję. To nie jest zadanie domowe. Potrzebuje to na sprawdzian, więc i tak się tego musze nauczyć. tzn, i tak wiem co to oznacza ale nie wiedziałam jak to poprawnie napisac. :) Jeszcze raz dzięki