Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonim pilnie strzeżony

jak się prezentuje? FOTO

Polecane posty

Kochane, co sądzicie o tej sukience?? proszę o szczere opiniee.. :) chcę iść w niej na huczny ślub z wystawnym weselem, na którym obowiązują wieczorowe kreacje.. A może macie jakieś inne propozycje..? tylko prosze o szczere opinie .. http://allegro.pl/piekna-sukienka-wyprzedaz-i1605804504.html?source=oo dodam że mam 168 wzrostu i rozm.38..

no właśnie u tego spezedającego w komentach pisze, ze fatalne wykończenie, że kryształki poprzyklejane na klej i takie tam :/ dlatego myślałam, żeby wzór zanieść krawcowej i ona uszyje do mojej figury.

nie podoba mi się, pomijając śmieszna cenę, jakościowo jest zapewne okropna, o wyglądzie nie chcę nawet nic pisać, ogólnie wielkie Nie dla takiego kiczu 🖐️

Sory żabko, ale ta sukienka ma fason na rozmiar 36. Poza tym jest nawet ładna, a byłaby jeszcze ładniejsza gdyby nie była z poliestru.

Króliczek. Krój sukni jest ładny. Nawiązuje do lat 20- 30 -ych. W yakich sukniach chodziły gwiazdy filmowe. Ale co ty tam wiesz. Jedyne co znasz, to dżinsy i kuse sukieneczki, albo spódniczki z dyskotek.

więc jaką proponujesz..? co dla Ciebie nie jest kiczem? jakiś konkretny krój, wzór? Wykonanie to pewnie i jest kiczowate, dlatego chcę zanieść do krawcowej co sobie da radę z tym lepiej, niż chińska fabryka :) Ale krój i wzornictwo wydają się być ok.

Gość Gnomeo
Króliczek, bywałaś kiedyś w klubie Barbados?

ten materiał mnie też odstrasza... myslę że profesjonalna krawcowa wybierze coś bardziej fajnego.. Ale krojem jestem zachwycona.. uczesałabym się do niej na bok i założyła z drugiej strony długi i błyszczący kolczyk.. co o tym myslicie?

najbardziej to nie podobają mi się sukienki, które wyglądem przypominają halki bądź ekskluzywne koszule nocne.. są straszne :o

Nie widzę dużo wspólnego pomiędzy faktem, że gwiazdy chodziły, czy chodzą w tego typu sukniach a moim gustem. Bimbałek swoje sugestie zachowaj dla człowieka twojego pokroju, kiedyś już padł tekst z twojej strony o dyskotekach, i tu wiadomość dla ciebie, która może cię zawieść, dyskoteki, do których tak się przyczepiłeś są dla mnie obcym miejscem 🖐️

z jednej strony tylko będzie go widac, bo z drugiej będą upięte włosy.

Gość ej bimbalek ?
a co ty mozesz woedziec jak nosisz rozm.48-52 ?

króliczku... hhhmmm... na tak wystawnym weselu w takich sukienkach wyglądałabym jak kelnerka z obsługi. pomimo mojej niebrzydkiej facjaty :D Sukienki fajne, ale nadają się co najwyżej na skromne popołudniowe przyjęcie.. Natomiast te wesele będzie u bardzo bogatych i wystawnych ludzi, to będzie prawdziwy bal, nie wsiurskie weselicho na jakiejś sali weselnej.. tylko w zamkowych komnatach, z pełną klasą i orkiestrą (nie weselnymi grajkami). Te kiecki się nie nadają.. musi być coś .. no ..balowego :) Tym bardziej, że młodzi zaznaczali to wiele razy :o chcąc nie chcąc - muszę wyglądać jak na rozdaniu oskarów :)

Alez Kroliczku.. te sukienki sa bardzo ladne, ale nie wieczorowe. Kroj tytulowej sukienki fajny, bardzo klasyczny, ale material koniecznie inny. Zadne swiecace paskudztwa. :)

nie chodzi o cenę, chcialam zaznaczyc.. jak macie coś na oku wyjątkowego, to dajcie linka, albo polećcie sklep.. :)

ok racja, mój błąd, nie doczytałam, na wystawniejsze przyjecie coś bardziej elegantszego, lecz suknia z 1szego linku szyku i klasy Ci nie doda

jestem ciągle na etapie poszukiwań :) coraz bardziej myslę o opcji - krawcowa. W każdej sukience coś jest nie tak.. a to góra nie taka, a to materiał.. ciągle coś :o

Gość afdsgdf
pseudonim pilnie strzeżony piękna jest ta twoja sukienka, którą wybrałaś. Na pewno ładniejsza niż te z linków. Dobrze podkreśla figurę i na pewno byś ładnie w niej wyglądała. Dobierz ładny materiał i nie przejmuj się zawistnicami.

Gość do pijany kjójićek
Wypierdalaj ze swoimi sukienkami. Wyglądają jakby na te laski spadła zasłona. :D Założę się, że pewnie zaprojektował je jakiś pedał.

No właśnie zdaję sobie sprawę, że kolorystyka dla niektórych jest priorytetem ;-) Chodzi mi o krój, kolor materiału może wybrać sama, postawiłabym na kremowy, chociaż nie jestem pewna czy wszystkie jasne kolory są zarezerwowane dla panny młodej, czy tylko biel :)

Gość do pijany kjójićek
Ta ostatnia czarna... Góra może ujdzie, ale dół wygląda jakby tam z tyłu była peleryna. Jedyne co mi przychodzi do głowy przy tej sukience to określenie "dziewczyna Zorra". Dół wygląda komicznie, a nie elegancko. Żeby jeszcze to było zrobione inaczej. A te klamry, czy co to tam jest są trochę babcine. Na pewno nie dla młodej dziewczyny, ale dla takiej starszej kobiety. :/