Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielony kot z czerwonymi

Najgłupsze, zabawne rzeczy, które zrobiliście

Polecane posty

Ja kiedyś zadzwoniłam na swój.......login.

No nie wierze, że nikomu nic się nigdy nie przytrafiło-wszak nawet nasz prezydent "zwinął" kieliszek królowej :)

Gość deflorator.
najbardziej szaloną rzeczą było podanie sieza kobietę na kafeterii :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaa no
zaszalałes

ech może to wynikać z tego faktu, że mam tak wpisane w dowodzie :)

Do mnie na stacjonarny zawsze dzwoni tylko moja koleżanka. Było 6 grudnia, dzwoni tel. odbieram i mówię do słuchawki "hohoho" takim głosem ala Mikołaj. A to była pani , która chciała mi wcisnąć wełnianą kołderkę :). Tak się krztusiłam ze śmiechu w rozmowie z nią....

Gość aha i achhhhh
ostatnio umyłam włosy dwa razy odżywką, dopiero biorąc po raz trzeci się zorientowałam. A po wczesniejszych dwóch myciach marudziłam, ze sie szampon tej marki zepsuł

Czytałam na necie o dziewczynie, która szła do ginekologa i prysneła tam dezodorantem. W trakcie badania gin.-co pani taka elegancka. Dziewczyna w domu sprawdza o co chodziło. I okazało sie, że pomyliła dezodorant z lakierem do włosów z brokatem :). Ciekawe czy autentyk.

no ej niemożliwe, zeby Was nic nie spotkało

Z pewnością było dużo sytuacji, w których w jakiś sposób się wygłupiłam, ale nic szczególnego nie przychodzi mi aktualnie na myśl.. ;).

Gość gfdshgsh
miłośc do księdza to jest glupota :p

Ja jestem strasznie roztargniona i z tego wynikaja nieraz głupie sytuacje np. zatrzymuję się na światłach i czekam...tylko ze mam zielone światło.

Gość maavala
dodzwoniłam się do zakładu pogrzebowego :P a 8 lat temu do jakiejś kobiety, myślałam, że to moja babcia i tak z poł godziny gadałyśmy i na końcu ona powiedziała, że maiała wyrostek wycinany i się skapnęłam, że to zły numer wykręciłam...

rokkk wierzę w Ciebie. Zapodaj coś.

Gość elo elo 3 2 0
dwa razy miałam wpadkę z listonoszem, jakkolwiek to brzmi:D:D 1. były u mnie koleżanki, w tym sąsiadka. i słyszymy jakieś skrobanie do drzwi. byłyśmy pewne, że to brat tej koleżanki (ona była ode mnie młodsza o 3 lata, on o 6), bo on często przychodził i albo długo pukał w te drzwi, albo właśnie głaskał i chooy wie co jeszcze:D no i się wkurzyłyśmy, ŻE TO ZNOWU ON :D i idę taka zła do tych drzwi, otwieram i drę się: NO I CZEGO WALISZ W TĄ SKRZYNKĘ IDIOTO??!! a to był listonosz :D wkładał list i coś nie mógł... ja nie mogę, tak mi się wstyd zrobiło:D:D haha ale mam buz jak o tym pomyślę :) to było dobrych kilka lat temu, miałam 11-13 lat, a jakiś czas potem znowu miałam wtopę Z TYM SAMYM LISTONOSZEM :o ale już nie pamiętam o co chodziło :( muszę sobie przypomnieć!!

"miłośc do księdza to jest glupota :P" Też tak uważam ;).

dobre z tym listonoszem :)

Gość do kogo będziesz szczelau
kiedyś dawno temu jak numery totolotka podawali telefonicznie pod specjalnym numerem(dla tych którzy nie zdążyli zanotować) udawałam, że tam dzwonię.Wzięłam swój kupon przepisałam z niego 5 liczb i jedną jakąś zmyśloną poszłam do męża i mówię sprawdź bo nie mam czasu.Sprawdził i krzyczy kochanie mamy piątkę, a ja na to prima aprilis, on -nie, przysięgam ci!!!!

Kiedyś na imprezie mocno alkoholowej byli u mnie znajomi między innymi kolega którego ojciec już dawno nie żyje.Zadzwonił telefon, to był mój ojciec, mówię mu, że są znajomi, że jest ten i ten.Mój ojciec zna moich znajomych i mówi-o fajnie to daj mi do telefonu(tu imię tego któremu zmarł ojciec) wołam kolegę mówię-ojciec do ciebie,on już dobrze pijany, myślał, że głupio z niego żartuję wziął słuchawkę telefonu i wykrzyczał -TAK TAK TATO I DO BUZI TEŻ CI DAM i odłożył słuchawkę

hahahha usmiałam się z tym totolotkiem

tej zimy byłam ze znajomymi w górach i przez pomyłkę kolega wziął moją ładowarkę do telefonu.Zaraz po przyjeździe idę odebrać, słyszę za drzwiami u kolegi w domu jakieś hałasy, pukam-otwiera mi mój kolega całkiem nagi z nartami w dłoniach i pyta -przepraszam którędy na Szymoszkową? :-D

Kiedyś jak chodziłam do podstawówki i wróciłam ze szkoły, bardzo chciało mi się pić.Na stole stała butelka wody mineralnej Bonaqa, wypiłam 2,5 litra prawie na raz.Wrócił ojciec z pracy i pyta -gdzie ta woda-ja że wypiłam-pyta-całą-ja-tak-on to bardzo niedobrze bo wlałem tam cały nawóz do kwiatków a więcej w domu nie mamy.

Gość Ostatnio mi.
Ostatnio moja ciocia gadala do mnie przez okno i jednym razem górna proteza jej wypadła dacie wiarę podałam jej

W firmie mam taka centralke, że jeśli się dzwoni na komórke i ktoś nie odbiera i odpowiada automatyczna sekretarka, to nie można po prostu odłożyć słuchawki bez nagrania. Wtedy po odłożeniu słuchawki, dzwoni (czasem pare telefonów pod rząd, aż sie skończy nagranie z automatycznej sekretarity, lub tez z innych powodów)nasz tel. stacjonarny i tam jak się odbierze słyszysz automatyczną sekretaritę, lub ciszę. My z qmpela wymysliłyśmy sobie, że to krasnoludki dzwonią. No iznowu taka sytuacja. Ja podnosze słuchawkę i mówię "z krasnoludkami nie rozmawiam". Po chwili odzwania prezes i mówi pani chyba coś chciała ode mnie. Po paru mies. okazało się, że to sie nagrywa na komórce :(((

dobre :-D

up

ten nawóz zaiste genialny

A ja robię z siebie ofiarę cały czas przez roztrzepanie, spadam krzeseł, próbuje przenikać przed drzwi i ściany...dużo tego :P

Gość Las Vega$
Kiedys w firmie robiliśmy remont i każdy koleno przeprowadzał się na ten czas do salki konferencyjnej z dobrodziejstwem inwetarza. Mamy pod biurka takie kontenerki z szufladami na kółkach. Myślałam, że to cieżkie jest i z całej siły pchnełam przed siebie. A to się tak fajnie toczyło, ze mnie zainspirowało. rozpedziłam kontenerek i wjechałam na nim w pieknym Telemarku. W tym samym czasie drugie drzwi salki otworzył prezes....

wylądowałem mordą i resztą razem z dużym , nakrytym , pełnym stołem na imprezie, na podłogę...