Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

parysa

BANKI ŚCIEMNIAJĄ A KREDYTÓW KOBIETOM W CIĄŻY NIE DAJĄ

Polecane posty

Wkurzają mnie ciągłe głupie i kłamliwe reklamy na temat udzielania kredytów!!! Jestem w 8 miesiącu ciąży a od 7 miesięcy staramy się z mężem o głupi kredyt który podobno tak łatwo dostać.... tylko ciekawe gdzie i w jakim banku i z jakimi dochodami?!!!! obecnie złożyliśmy wniosek już w 3 banku i czekamy na decyzję... Dodam iż ja sama mam dochody ok 2600 a mąż ma swoją działalność która co prawda nie przynosi wykazywanych kokosów (ok 1000zł) ale biedy nie klepiemy... Od marca ruszyliśmy z budową, ekipy poumawiane, ludzie pracują a my ciągle męczymy się z tym durnym kredytem.... Wiem, wiem byśmy się wstrzymali gdyby nie "poczciwy" pan z eurobanku - specjalista - chyba do wk... ludzi - który wmówił nam że takie kredyty to łatwizna a po 4 miesiącach zwodzenia nas przestał odbierać telefony od nas i unikał kontaktu bojąc się nam powiedzieć że nic z tego.... no i od niego się zaczęło... w tej chwili włożyliśmy w budowę już ok 50tyś, nasze oszczędności się kończą a chcemy kredytu max 150 i to jest taki straszny problem... nie mamy długów, nie robimy lewych interesów, chcemy tylko uczciwie dostać kredyt!!! Jeśli ktoś miał podobną sytuację i jakimś cudem udało Wam się dostać takowy kredyt, napiszcie w jakim to było banku, bo wszędzie kokosy obiecują a tak naprawdę na obiecywaniu się kończy...

Gość lkdd
Hmm, ja jestem w 9 miesiącu i pojutrze jade na rozmowę w sprawie kredytu. A raczej kredyciku, bo potrzebuję ok. 5 tys. Ciekawe czy mi dadzą...

Na taką kwotę z pewnością dadzą, a mi chodzi o kredyt hipoteczny....

Gość też bym wam nie dał kredytu
myślę, że twoja ciąża nie ma nic do rzeczy. 3600 dochodu na dwie a wkrótce trzy osoby, z czego 1000 niepewny - nie wiem co w tym dziwnego że nie chcą dać wam kredytu. Domyślam się że faktyczne dochody macie większe ale taka jest cena za "kombinowanie".

Proszę się złośliwcom nie wypowiadać jeśli się ktoś nie zna na zasadach udzielania kredytów hipotecznych!!! Sama działka jest wartości 140tyś, zainwestowane 50tyś a problem jest z kredytem o tej samej wartości!!!! Poza tym nikt nie kombinuje - i może dlatego jest problem!!!

Gość kkkkkoooolllaaaa
ja też się nie dziwię, za wysokiej zdolności kredytowej to wy nie macie