Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diana35555

bagaz podreczny w ryanair pytanie

Polecane posty

Gość diana35555

hej lece pierwszy raz samolotem i chcialam podrozowac tylko z bagazem podrecznym ryanair pisze ze dozwolony jest taki o wymiarach 55X40X20 i niestey moja torba bylaby idealna gdyby nie ta szerokosc ;/ ma okolo 27-28 cm zamiast tych 20. czy ktos z podrozujacych tymi liniami moze mi napisac czy przy odprawie kazdy bagaz jest sprawdzany dokladnie z tymi wymiarami? czy udaloby mi sie przemknac czy raczej nie? ;/

Gość diana35555
anybody?

Gość xxkokosanka
powinnaś trzymać się norm bo ci torby nie wpuszczą i będziesz miała problem

Gość oni przewaznie
sprawdzaja kto ma jaki bagaz jesli im sie cos nie podoba to wtedy daja go do takiego stojaka i jak wejdzie to ok jak nie to problem 🖐️

Gość diana35555
aha a do tego stojaka np da sie wcisnac torbe? troche na chama :P bo ona ma w sumie tylko usztywniany dol wiec moze by sie tam ugiela troche. te kontrole bagazu sa czeste czy tylko tak sporadyczne

Gość z tego co widzialam
to ludzie upychali te torby :) jednym sie udawalo innym nie a co do sprawdzania to zawsze to robia a przynajmniej jak ja lecialam to chodzili i patrzyli kto ma jaki bagaz podreczny :)

Gość diana35555
super dzieki za fote szukalam tego na necie ale nigdzie nie znalazlam. dzieki wielkie teraz mam jakies wyobrzenie jak to wyglada i chyba upcham jakby co :D

Gość diana35555
napiszcie mi prosze bo wlasnie rezerwuje bilet czy moje nazwisko jak ma ą mam pisać kąkon czy kakon?

Gość kto wie ile kosztuje ta
mala torebeczka foliowa na kosmetyki? widzialam ze mozna ja kupic na lotnisku ale nigdy nie kupowalam

Gość nie przesadziłaś
Lepiej zaopatrz się w taką torbę jakie wymiary podają, bo nie wiadomo czy się ciebie czepią, czy nie. Kontrole robią jak im się chce i na wyrywki. Raz byłam już po odprawie, wracałam do Polski i przyleciały 2 stewardessy, ludzie czekali już na podstawienie samolotu, a te zaczęły latać wśród ludzi i na wyrywki brały do ważenia torby i sprawdzały dokładnie. Jeden facet im się coś nie spodobał, a może spodobał, to go chyba do osobistej zabrały :D