Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viviviia

jakie sa wasze kontakty z ex, czy przyjaźń jest możliwa?

Polecane posty

Gość viviviia

mój ex miał wczoraj urodziny, cały dzień o tym myslałam, dopadłamnie nieodparta nostalgia ale smsa z życzeniami nie wysłałam, nie dlatego że nie pamietam ale dlatego aby nie miec z nim kontaktów była to moja wielka miłość,kiedyś obiecalismy sobie że jesli cos pójdzie nie tak to będziemy utrzymywac kontakty, poczatkowo tak bylo tyle że on przesadzał,niby nie bylismy razem ale nadal mial kontrolę nad moim zyciem,wolnymczasem więc je poprostu urwałam, później zaprosiłam go na wizytację w nowym mieszkaniu (niedawno je zmieniałam) odpisal gratuluje ale nie przyszedł więc i ja go olałam, a dwa miesiące temu napisal mi smsa zmieniłem numer telefonu, po to zrobil skoro wie ze i tak sie do niego nieodezwę, z innymi byłymi utrzymuje zwyczajne zdrowe relacje tylko ten jeden facet jest jakis inny jakie sa wasze relacje z byłymi facetami, ja mysle że przyjaźń jest niemożliwa,

Gość .nkulunp
Przyjaźń jest możliwa jeśli oboje tego chcecie, a po drugie dopóki nie pozna innej dziewczyny :D

Od kiedy poznałam mojego narzeczonego a przyszłego męża (wesele w tym roku) uciełam wszelkie kontakty z moimi eksami mimo iż wcześniej od czasu do czasu rozmawialiśmy ze sobą, czy widywalismy sie na stopie koleżenskiej. Zerwałam kontakty, bo sama nie chciałabym aby mój facet utrzymywał kontakty z ex i wiem, ze też nie czuł by się miło gdyby wiedział, ze pogaduszkuje z ex.