Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoka1212121212

wysoka dziewczyna w wysokich szpilach?

Polecane posty

Gość wysoka1212121212

sluchajcie mam 172cm wzrostu, mam cudne szpilki 10cm i jakos mam opory w nich chodzic ;/ nie chce wygladac jak zyrafa. co sadzicie o wysokich szczuplych kobietach, ktore smigaja w takich wysokich szpilach?

Gość wysoka1212121212
kurcze a ja chcialabym miec pare cm mniej ;/ wtedy smialo smigalabym w takich butkach. a tak to czuje sie straaasznie wysoka, wyzsza niz 99% ludzi, ktorych mijam na ulicy

Gość Emiliiaaaaa
172 cm + 10 cm szpilki to chyba trochę za dużo ... Byłabyś w nich wzrostu mojego faceta :D Myślę, że żeby ubrać szpilki 10 cm to wzrost max 170 cm powyżej to już taki kilkucentymetrowe jak już. Ale wysoka jesteś nie potrzebujesz szpilek, ja się codziennie męczę i mam dosyć.

Gość wysoka1212121212
emilia widzisz sek w tym, ze mi sie bardzo podobaja takie buty, kiedy w nich chodze czuje sie kobieco i wgl, jedyne co mi przeszkadza to wlasnie ten wzrost ;/ zyrafa ehh

Gość jasne że jest głupie
chodzenie w szpilkach przy 1,70--- i nieseksowne

Gość jasne że jest głupie
chodzenie w szpilkach przy 1,70--- i nieseksowne

Gość wysoka1212121212
a jednak ;/ bardzo zaluje, ze jestem taka wysoka, chetnie oddalabym pare cm. ale naprawde, az tak zle to wyglada? wydawalo mi sie, ze faceci lubia wysokie szczuple dziewczyny i to w takich butach. ale racja, jak wyzsza od niego to lipa troche ;/;/;/

Gość Emiliiaaaaa
Nie no nie wygląda to źle tyle że większość facetów ma taki wzrost. 172 cm to nie jeszcze aż tak dużo, moje koleżanki mają po 180 cm a jedna nawet ze 185 cm więc to nie jest aż tak dużo Twój wzrost. A w sumie jak Ci się tak podobają i fajnie wyglądasz to chodź w nich :) Ja bym chciała mieć tak ze 165 cm żeby nie musieć chodzić w szpilkach Każdy ma inne problemy 🖐️