Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uleglosc kobieecaaa

uległość kobieca..W sytuacjach dnia codziennego jak

Polecane posty

Gość uleglosc kobieecaaa

rozpoznac kobiete uległą.?nie mowie o zwiazku i seksie bo wtedy to juz wiadomo.Ale jak w normalnym zyciu nie znajac dobrze kobiety ocenic czy ma uleglą delikatną nature czy odwrotnie..Chodzi mi o banalne sytuacje dnia codziennego jak np otwarcie drzwi

Gość uleglosc kobieecaaa
jw

Gość jeśli kobieta zachowuje się
jak wierny pies to znaczy ma kobiecą naturę

Gość chcesz sobie znaleźć uległą
bezpieczną niunię, słabeuszu? ;) żeby nie była zagrożeniem dla twojego ego? :P a jak rozpoznać? zgadza się z tobą, mówi często "ty zdecyduj", "a co ty chcesz", "zróbmy jak ty chcesz" itp., itd. unika konfrontacji, raczej wycofa się ze swojej opinii i przyzna ci rację lub zgodzi na co chcesz, niż narazi się na kłótnię. jeśli już jednak się pokłócicie - pierwsza wyciągnie rękę do zgody, przeprosi, byle tylko osiągnąć porozumienie. wyraża poglądy wskazujące na to, że nie ma nic przeciwko tradycyjnej roli kobiety jako istory słabszej, lubi się na tobie "wieszać", nie ma nic przeciwko temu, żebyś był w tym związku silnym samcem itp. :)

Gość Roz
jest nudna xd

Gość ja mam taka kolezanke
w pracy i pierwszego dnia juz sie zorientowałem tylko mnei to maks drazni w niej.ładna jest a taka bez charakterku..Podchodzi do szefa zapytac o cos to musi sie 15razy zapytac czy "moze na chwile"mowi cicho...taka jest zamknieta

Gość co ty bredzisz
ulegla to nie zamknieta.

Gość ja jestem taka jak ta koleżank
z pracy opisana wyżej, ale względem własnego faceta absolutnie nie jestem uległa :p ludzie mają mnie za cichutką spokojną dziewczynkę bez własnego zdania, ale faceta-dodam, że pewnego siebie, towarzyskiego, przebojowego-urabiam bez problemu i rządzę w związku :]

Gość uleglosc kobieecaaa
f