Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asmena

Mam dziś rozmowę o pracę. Zobaczymy czy będę zadowolona...

Polecane posty

z oferty pracodawcy. Jeśli tak przyjmę się by w końcu stać się niezależna finansowo od faceta. Będę wolną kobietą jak moja idolka- Eliza Dushku. Będę mogła rozwinąc swoje pasje i stać się jeszcze bardziej niezwykłą dla innych. Czuję, że ten dzień jest ważny.

od kiedy to pracownik wybiera sobie pracodawce - chyba jest odwrotnie :D:D:D

Gość A CO TO MA BYĆ ZA
PRACA???

madz ja sobie sama wybieram ponieważ jestem pracownikiem idealnym. Rzetelna, pracowita i sumienna. Każdy by chciał mnie zatrudnić. Nie interesuj się co to za praca, nie w burdelu na pewno bo tam pracują tylko przegrane kobiety, które są za głupie na normalną pracę.

Gość hrbgfhbcv
ja też byłam ustawiona ale mojemu mezowi sie nie spodobało i musiałam odmówic

Mężczyźni to wredne istoty, chcą zniewolic kobietę bo gdy czują, że może być lepsza, mądrzejsza od nich czują się zagrożeni. Na szczęście ja nie jestem głupia i wiem co jest dla mnie dobre i ile jestem warta.

Gość hrbgfhbcv
ale ja nie miałam az tak waznej to była praca na cpn-ie przy kasie wiec...

każda praca jest ważna bo daje pieniądze. A pieniądze to niezależność. Zawsze.

Gość A CO TO MA BYĆ ZA
rekrutuję ludzi w duzej firmie i za cholere takiej przemądrzałej panny bym do pracy nie przyjął.. takie bezrobocie jest dziewczyno a Ty chcesz sobie wybrać pracodawce??? możesz mieć wysokie kwalifikacje ,być sumienna i dokładna ale twoje myślenie kiedyś cię zgubi... życzę szczęscia w wybieraniu sobie pracodawców:)

Nie potrzebuję szcześcia. Znam swoją wartość i nie będę udawać, że jest inaczej. Nie jestem przemądrzała tylko świadoma swoich zalet a ty nie przyjąłbyś mnie bo stanowiłabym dla ciebie zagrożenie.

Gość A CO TO MA BYĆ ZA
nie patrzę na potencjalnych pracowników przez pryzmat tego że byliby dla mnie zagrożeniem... jestem udziałowcem w tej firmie więc kobieto nie mam się czego obawiać... wybierając swoich pracowników zawsze przyjmuje ich na okres próbny bo szuje i osoby idące po trupach do celu nie mają u nas racji bytu

a więc szukacie tylko szarej masy, motłochu. Na pewno nie pracowałabym u was. Dobry pracodawca powinien zatrudniać ludzi ambitnych, znających swoją wartość i rzetelnych a nie zwykłych zdesperowanych ludzików, którzy boją się słowem odezwać i wykazują brak inicjatywy.

żebyś się nie zdziwiła, bo takich idealnych kandydatów jest od cholerry dużo a pracy nie maja bo zbyt wiele oczekują, w dodatku wydaje mi się że jesteś arogancka a taki charakter nie pomaga w pracy, a jeśli nie arogancka to głupia sorry, ale takie moje zdanie p.s. naprawdę czym różni się Eliza Dushku od innych że sie na niej wzorujesz? ile masz lat żeby mieć takich idoli?