Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szalona ona ona

Czy naturalne rude włosy sa ładne?

Polecane posty

Mój naturalny kolor włosów to rudawy, mam piegi i sniadą cerę, zielone/piwne oczy. Ogółem wygląda to nieźle ale obecnie mam włosy zafarbowane na czekolade. Czy rude włosy są ok u 25latki? Bo nie wiem czy wracać do naturalnych czy pozostać przy farbowanych. Włosy sa długie.

Gość wkurzonaonaona
ja bym chciala miec naturalne rude bo mi sie podobaja:)

Gość OneTwo
Bądź ruda. Moje zdanie nie jest obiektywne, bo rude dziewczyny mnie nieprzeciętnie pociągają, bardziej od wszystkich innych.

Gość Ukryta rudowłosa
Ja mam naturalnie rude włosy, ale nie taki ciemny rudy czy tam kasztanowy tylko taki jasny rudy, ale nie dość jasny, żeby nazwać go słomkowym. I powiem Wam, że rudy to wg mnie okropny kolor, choć jestem ładną dziewczyną i mam duże powodzenie i nigdy z powodu włosów nie doznałam żadnej przykrości, ale ten kolor jest okropny po prostu!!!! Ja odkąd tylko rodzice mi pozwolili farbuję włoski na jasny blond i w nim czuję się najlepiej. Od jakiegoś czasu zmieniłam miejsce zamieszkania i mam tu nowych znajomych i nikt z nich w życiu by nie powiedział, że naturalnie mam rude włosy, ja zresztą też utrzymuję, że od zawsze jestem blondynką, ale muszę pilnie uważać na pojawiające się nawet milimetrowe odrosty i od razu je farbować, bo wiadomo, takie ryże włosy od razu się rzucają w oczy. Poza tym, w blodzie czuję się zdecydowanie najlepiej i oczywiście nie jest to jakiś biały, platynowy blond, czy jakiś k*****ski, ale taki chłodny na poziomie 9.

Gość fsfsdfsdf
rudy natualny to rzadki kolor w ogóle i unikat na skalę światową, nie wiem jak mozna zniszczyć swój atut

Gość naturalnie ruda
Nie jest fajnie mieć pomarańczowe włosy, naprawdę. Ja mam naturalnie rude i są okropne - w ogóle do mnie nie pasują - wszyscy znajomi to powtarzają - farbuję na średni blond i jest 100000000 x lepiej. W naturalnych wyglądam jak w niewłaściwie dobranym kolorze włosów. Wiem, że to dziwne, ale cóż, nawet natura ma prawo się pomylić ;-))