Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beeaaat

Idealna kobieta wg mnie to

Polecane posty

Gość Beeaaat

KOBIETA: -wzrost-165-170 cm -waga-53-57kg -włosy-długie, najlepiej do łopatek, delikatne loki, proste tez moga byc -oczy-srednie badz duze, usta pełne, nosek prosty, zgrabny, b.lekko zadarty, ładne kości policzkowe -cera gładka bez trądziku, długie rzęsy, małe zgrabne uszy -brwi ładnie wyregulowane, w przypadku brunetek fajnie jak są dobrze widoczne, ładnie podkreślone -biust B -długie, szczupłe, proste nogi -długie paznokcie u rąk i oczywiscie zadbane -dłonie zadbane, drobne, wypielegnowane -stopy mały numer (36-37) paznokcie u stop ładnie zadbane -wcięcie w tali, odstajaca pupa -wydepilowana cipka, uda i rece

Gość a ja się zgodzę
no to zyczę powodzenia w poszukiwaniach :classic_cool:🖐️

Gość zrób mu dobrze!
a być wydepilowane? :D

no autorze brawo!!!!!! szkoda ze twoja idealnosc opiera sie na wygladzie a nie co ma w głowie.

Gość Beeaaat
to chyba logiczne ze wyglad ma byc wprost proporcjonalny do inteligencji czyli w tym wypadku byłaby to b. inteligentna dziewczyna

Gość hihihihihihihihhiia
wydepilowana c*pka, uda i rece- rece wydepilowane?

Gość Beeaaat
rece. co w tym dziwnego? rece to nie dłonie jesli to tak zrozumiałas/es :O

Gość zrób mu dobrze!
wypisz-wymaluj DYREKTORE! :D:D:D:D:D

Gość groszka 32
idealow nie ma a ty autorze jestes bardzo plytki i zapewne potwornie zakompleksiony :)

Gość a ty co?
sledzisz mnie bo z opisu idealie pasuje

Gość hihihihihihihihhiia
to chyba ci sie kobieta z malpa pomylila:D

Gość zrób mu dobrze!
chociaż nie z rozmiarem stopy nie pasuje :O

Gość Beeaaat
dyrektore to projekt, zfałszowana persona i juz chyba kazdy to wie, to tylko wymysł szarej myszki, która jest pasztetem i nie ma ze soba zrobić. A ze jest wygadana? jaka to trudność przed monitorem.

Gość groszka 32
komedia znalam takich co mieli idealy a jak sie zakochali to wszystko prysnelo :) zauwazylam ze wiele osob ma konkretny wzor w glowie jak powinna wygladac ich kobieta lub mezczyzna ale zycie jest zyciem i tak sie nie da to mega glupie ale ty zapewne jestes gowniarzem ktory niewiele jeszcze o zyciu wie ojjjj :) rozumiem ze jakgys spotkal swoja idealna kobietke to bys z nia byl ale jakby na skutek wypadku np stracila noge to juz by bylo bye bye co :) szkoda gadac ...

Gość Navya
u mniejest tak - wzrost 162 - waga 50 - włosy długie troche za łopatki ,proste - oczy dość duże,usta średnie,ani nie waskie ani pełne, ale ładne,nosek właśnie taki czyli mały lekko zadarty i ładne kości policzkowe - cera gładka bez trądziku ,długie rzęsy ,małe zgrabne uszy to się zgadza - brwi ładnie wyregulowane - biust C - nogi zgrabne i długie proporcjonalnie do mojego wzrostu -mam krótkie paznokcie u rąk,ale zadbane - dłonie zadbane -stopy zadbane ,rozmiar37 - wciącie w talii duże bo mam 61,pupa mała ,ale odstajaca ;) - cała jestem wydepilowana zawsze ;)

Gość zrób mu dobrze!
mójideał jest taki < 3 - wzrost 160--169 - waga 50-55 - włosy długie troche za łopatki ,proste z grzywka - oczy niebieskie włosy szatynka najlepiej - cera gładka bez trądziku ,długie rzęsy ,małe zgrabne uszy to się zgadza usta byle nie waskie - brwi ładnie wyregulowane - biust B-C - nogi zgrabne i nie za chude - krótkie paznokcie u rąk,ale zadbane - dłonie zadbane -stopy zadbane ,rozmiar37 - wciącie w talii duże bo mam 61,pupa nie za małą odstająca - włosy tylko na głowie ;)

Gość groszka 32
o juz znalazla sie chetna idiotka :D a jakie masz IQ kochana ? :D:D:D

U mnie nie zgadza się wzrost i waga- mam 164 (czyli 1 cm) i 50, stopa 38 i nie mam szponów, mam lekko wystające paznokcie poza palec, ale nie długie, bo to passe.