Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cozrobicmam

Prezent dla dwulatki-bransoletka?

Polecane posty

Gość cozrobicmam

Niedługo odbędą sie urodziny mojej córeczki. Nie chce kupować jej zabawek, tylko coś, co będzie dla niej milą pamiątką. Znalazłam bransoletki na sznurku Lilou i zastanawiam sie, czy nie jest za mała? Czy Wasze dwu-trzy latki noszą jakieś bransoletki? Myslalam o czyms takim http://www.lilou.pl/web/uploads/photo/e/2e6a9813b665d89c208c6dddac523944.jpg i wygrawerowac jej jakąs krotka dedykacje, albo po prostu "Kochamy Cie". Zastanawiam się tylko, czy to dobry pomysl....?

Gość koihgf
myślę że jest za mała jeszcze bo albo nie będzie nosić albo zgubi.

Gość ania mala aniaa2
bardzo fajny pomysl tylko ten wisiorek to srebrny? lepsze to niz zabawka tyle ze dwulatka pewnieotworzy i mina jej zwiednie bo by zabawke chcial bo dwulatki sa glopiutkie i nie docieniaja takicj rzeczy no ale od innych moze dostanie zabawki, a ty na niej zaoszczedzisz bo tanai brazoletka.

Gość kochannnnnnnnna mammmmmma
nie iwem po co kupować prezent na urodziny dla 2 latki/latka bez sensu tak male dziecko jeszcze nie zna znaczenia tej imprezy dopiero jak będzie miało 3 lata to się cieszy i pyta kiedy będą urodziny. Moje znajome też kupują na roczek i dwa latka prezenty swoim dzieciom (nie piszę tu o prezentach dla dzieci kiedy idzie się na urodziny do czyjegoś dziecka bo wiadomo że wtedy się kupuje ) nie wiem po kiego grzyba wydawać pieniądze. Ja swojemu nie kupowałam ani na rok ani na dwa lata i nie było z tego powodu tragedii to co trzeba kupić bo potrzebne kupuję bez okazji. Ale takie jest moje zdanie.

mi się wydaję, że rzuci to w kąt i tyle. Ja na jej miejscu wolałabym zabawkę, przecież ona ma 2 lata nie 10. Nawet nie umie czytać.. chyba, że masz jakieś super dziecko. Masz czas jeszcze na prezenty, które będą pamiątką.. kup jej wózek dla lalek jak Cię stać i jak nie ma ;p

Gość bvgfnd
zgadzam sie z kochannnnnnnnna mammmmmma. Ja też mojej córce przez w lata nic nie kupowałam na urodziny, bo nawet dziecko w tym wieku nie jest świadome że je ma, nie domagało się, nie pytalo. Babcie kupiły zabawkę i tyle. Mała ma ful zabawek więc nie wiem po co kupować kolejną rzecz tylko po to bo "trzeba"? Taki dzieciaczek nie zdaje sobie z tego sprawy. Bransoletka ładna ale nie zainteresuje małej.

To zależy od dziecka :) ja na przykład lubiłam bransoletki, korale i takie inne ozdoby, a moja młodsza siostra rzuciłaby to w kąt i po zabawie :p Znasz swoje dziecko i wiesz czy lubi takie rzeczy.