Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bojesieichcezarazem

Doradzcie prosze co zrobic

Polecane posty

Gość Bojesieichcezarazem

Witam! Dziwnie sie czuje tu pisząc na forum, potrzebuje jednak porady. Przyjaźnie sie z kolega, mamy po 30 lat, jest on cudownym człowiekiem ale zupełnie nie Mysle o nim jak o partnerze, on o mnie tez nie. Dzis on tobi imprezke z ludźmi z pracy i mnie zaprosił bym przyszła. Wiem o tym od tygodnia, powiedziałam ze ok. Niestety mam coś takiego ze unikam wszystkiego i ze sie boje. Jak juz mam tam iść to sie wymijam. Powiedziałam mu ze chyba jednak nie przyjdę i bardzo mu smutno sie zrobiło. Chciałabym poznać ludzi z jego pracy, ale boje sie ze on mnie zaczyna lubić bardziej, co mnie zaraz odpycha od niego. Prosze, doradzcie co robic, MZK 2 h na wyjście tam. Dziekujr

Gość bojesieichcezarazem
mam 2 h na wyjscie

Gość zaraz z tego strachu i tak
nie wyjdziesz bo sraczki dostaniesz... walnij drina i idź. Ile ty masz lat? 13???

Gość bojesieichcezarazem
Hihi, dziekuje za opinie, czekalam wlasnie na cos takiego. Tez myslalam zeby sobie wypic drina, ale ja mam taki strach w sobie, nie wiem nawet czego sie boje. a mam 30 lat:)

Gość podskakuję sobie
jeśli się przyjaźnicie to powinnaś iść na to spotkanie, jeżeli czujesz, że on chce czegoś więcej to przy innej okazji pogadaj z nim o tym, o tym czego ty chcesz lub raczej nie chcesz, takie unikanie do nieczego nie doprowadzi, może jedynie do zerwania kontaktu, jeśli jest ci bliski jak przyjaciel to idź

Gość bozenka7007
jeśli ktoś by potrzebował pomocy w zakresie uwodzenia, związków itp. to polecam świetną szkołę: Wyższa Szkoła Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego . Mają bardzo szeroki wybór szkoleń i na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Ja akurat skorzystałam ze szkoleń z uwodzenia i jestem bardzo zadowolona z efektów, mam teraz zupełnie inne podejście do mężczyzn, polecam www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Gość wybieram szczęście
a może poznasz tam kogoś ciekawego? odrzuć lęk, walnij drinka i baw się dobrze

Gość idz i nie pitol lalka
ja ci to mówie (ta od sraczki), włos zrób, perfum za ucho, drinka walnij i idź. Wyjdz w miare wczesniej - jak jeszcze beda inni ludzie i okej

Gość raszplon
bożenka---> nie pier..ol, ok?

Gość bojesieichcezarazem
Dziekuje Wam kochani !!! Nawet nie wiecie jak mi pomogliscie! Ide, co tam! zaraz sobie cos wypije, gotowa juz w sumie jestem, tylko w glowie musialam sobie poukladac. Dziekuje Wam serdecznie!Wszystkiego dobrego!

Gość milej zabawy
do bialego rana