Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podłamana sytuacją....

Czy komuś się udało naprawić sprawy seksu z związku?

Polecane posty

czy to jest możliwe? powrót pożądania i chęci na seks? mój facet rzadko albo w ogóle nie wykazuje inicjatywy, próbuje z nim o tym rozmawiać mówi ze wie że jest problem, jest tego świadomy ale twierdzi też że im więcej o tym gadam tym bardziej on się blokuje :( co mogę zrobić?

Gość widać obserwujecie się
zmienić faceta, widać obecny sprawy seksu stawia jako podrzędne i to się nie zmieni, bo ma mało tostesteronu:)

Gość prostaDziewczynaaa
a znow u mnie jest na odwrot:/ to ja nie mam ochoty na seks i nic z tych rzeczy a moj chlopak jest na mnie napalony caly czas:( ciagle mu odmawiam....nie wiem czemu nie mam ochoty:/ tez mnie to frustruje

ale kiedyś było lepiej :( poza tym zanim zmienię faceta chcę spróbować naprawić relacje z obecnym... wiedzieć że coś zrobiłam w tym kierunku

prostaDziewczynaaa a co do niego czujesz? tak szczerze...

Gość prostaDziewczynaaa
czuję czasem pot

Gość ASIUUK
ee to lipa. jak poza " potem" nic to daj se laska spokój :]

czy ktoś ma coś mądrzejszego do powiedzenia?

Gość widać obserwujecie się
no, ale co ci powiedzieć? Że to się zmieni i będzie dobrze? Nie będzie. Po prostu macie inne potrzeby seksualne i tyle. Możesz seksuologa spróbować, ale to i tak nic nie da. Bo kosztowne i tyle, że sobie pogada. Więc lepiej znaleźć faceta, który ma takie same potrzeby pod tym względem jak ty. Jest też opcja, że pozostajesz z obecnym i jęczysz do końca życia na nieudane życie seksualne:)

Gość Zamiast
A było tak od początku? Może ma problemy w pracy ? Jest przepracowany wtedy facet nie ma ochoty na seks.

nie było tak na początku przepracowany nie jest raczej chociaż narzeka często ze jest zmęczony mimo ze nie pracuje dużo i raczej sporo śpi chciałabym podjąć jakieś kroki ale nie wiem jakie, rozmowy nic nie dają :(

Gość podstarzała babka
a ja ci powiem-zmien faceta! miałam tak przez 20 lat, wiecznie jakies problemy,po 20 latach zmieniłam faceta i jest zajebiście, dopiero teraz poznałam smak sexu i bardzo załuje że nie poszukałam sobie wczesniej kochanka, prawda kole w oczy ale tak jest - kiepski mąż = żonka + kochanek - odmawiająca żona = mąż+kochanka

Gość wodzuuuu
Gdzie tacy szczesciarze chodza co maja napalone kbiety?eh zazdroszcze.

Może nie jestem zajebiście napalona, nie wymagam żeby kochał sie ze mną codziennie, ale sytuacja w której się znajdujemy nie jest zdrowa, chciałabym widzieć ze pociągam mojego faceta, podniecam, bo w tej chwili spada moje poczucie wartości, atrakcyjności :( i to boli...

Gość uppppupp
up

może ktoś doświadczony w tym temacie się wypowie...

Gość sdfsdsfdsfsdf
o jejku... sprawa jest bardzo prosta: zapytaj się jego co go zniechęca do seksu z tobą. być może to po prostu rutyna.

Gość asdfghjklkljhdfsa
mam to samo-ja moglabym codziennie on raz w miesiacu-tragedia mecze sie tak 3 rok-rozmowy nic nie daly-nie ma nikogo na boku-on poprostu taki jest to mu wystarcza odchodze od niego bo moja frustracja siegnela zenitu czuje sie nieatrakcyjna,poczucie wartosci zerowe choc wiem ze jestem bardzo atrakcyjnato wcale sie przy nim tak nie czuje nie potrafilabym zdradzac wiec musze odejsc

o jejku... sprawa jest bardzo prosta: zapytaj się jego co go zniechęca do seksu z tobą. być może to po prostu rutyna. oczywiste że rutyna, ale czy tylko? nie widzę w nim pożądania to jest przytłaczające :( u mnie trwa to jakieś pół roku może trochę więcej, chcę podjąć jakieś działania ale nie rozmowy bo to nic nie daje :(

Gość czemu nie przyjmiesz do
wiadomości, że istnieją mężczyźni, którzy po prostu tak mają? Na początku jest ok, żeby zachęcić, a potem żebyś na rzęsach stawała, zdarzy się raz na miesiąc albo i nie. I nic tego nie zmieni. To nie chodzi o twoją atrakcyjność czy rutynę. Po prostu nie lubi się kochać i już... A póki tego nie zrozumiesz, będziesz się z tym męczyć i obarczać winą albo jego, albo siebie. Bez sensu

ale to nie jest tak że na początku było fajnie bo 6 lat chyba nie można nazwać początkiem....

Gość cOOOle
tak samo jak są kobiety które po ślubie nie chcą się kochać 🖐️