Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sądzicie

facet wrócił po 16 miesiacach milczenia

Polecane posty

Gość jak sądzicie

para się rozstała, z jego inicjatywy, nagle on po 16 miesiącach pojawił się, czekał na nią, dlaczego? podpowiedzcie... oboje to ludzie po 30,,

Gość uri lalala
to proste: nią się znudzil po wielu latach związku, zachcialo mi sie nowej baby, wiec zostawil starą, wyruszyl na łowy, poruchal sobie troche, a potem wraca do tej starej. sytuacja bedzie sie powtarzac co jakis czas :D

Gość jak sądzicie
oni nie byli małżeństwem, on był tym drugim,, macie jakiś pomysł?

Gość pitulinka
nie moze/potrafi znalezdz innej dziewczyny, to probuje znowu u tej. Z braku laku, dobry kit - nie wiesz?

Gość uri lalala
nie rozumiem. czyli ty jestes w zwiazku a on byl kochankiem???? moze ma chcice

Gość jak sądzicie
kochał bardzo, był konkretny plan na wspólne życie,, sytuacja go zmusiła do odejścia,,więc wraca teraz,,, a może chce o sobie przypomnieć, bo nadal kocha o chce wrócić, bada grunt? dzięki za odezw:)

Gość uri lalala
tak łudź się, że on cie kocha hehe

Gość pitulinka
a moze jednak zadna inna go nie chce????? Coz to za sprawa, ze mu nie pozwolila sie do niej odezwac przez tyle czasu...no bez przesady, ale wmawiaj sobie, ze to milosc...ehhh

Gość jak sądzicie
nie piszę o sobie. na szczęście.

Gość 34434343
Boże :O Przecież logiczne, że chcesz przeczytać tylko jedną konkretną odpowiedź: że kocha jak szalony, że zawsze kochał i zawsze będzie. :O Żałosne. Moim zdaniem skoro SAM ODSZEDŁ to znaczy że nie kocha aż tak. A teraz pewnie mu się nudzi, nie ma nic na oku

Nie bierzecie jednak pod uwage mozliwosci ze ten ktos zaluje i chce to naprawic.

Gość jak sądzicie
macie jeszcze jakieś propozycje? bo ja doradziłam tej kobiecie tak: skoro się pojawił nie zrobił tego bez powodu, gdyby nic dla niego nie znaczyła nie byłoby tego spotkania. czekamy na rozwój wypadków ps. a faceci nie są tacy źli, mogą kochać nawet po latach wspólnego życia i tak jest u mnie

Gość jak sądzicie
beliar myślę tak jak ty,

Gość 34434343
E tam, żałuje :O I przypomniało mu się po 1,5 roku? To już wcześniej nawiązywałby kontakt, a nie wymownie milczał.

Gość nolikolala
żałować to można po miesiącu a nie po takim długim okresie czasu. Po co był mu taki długi czas? Żeby popróbować innych kobiet, ewentualnie stwierdzić że w sumie tamta nie była najgorsza i próbować wrócić? JA bym takiego faceta nie przyjęła! Skoro kiedyś zrezygnował ze mnie sam, milczał tyle czasu, a teraz chce wrócić na stare śmieci, po tym jak inne kobiety mu nie podpasowały?

Gość uri lalala
ogolnie ciezko cos zrozumiec z tego belkotu

Gość pitulinka
Dokladnie, zalowac to on mogl po miesiacu, dwuch a nie po 16 !!!! Zastanowcie sie.

Generalnie okres czasu tu nie ma wiele do rzeczy. Rozum przychodzi raz szybiej a raz wolniej. Nie bronie tego faceta. Osobiscie nie przyjal bym dziewczyny, ktora by wobec mnie postapila ja ten gosc. Wszystko zalezy od tego co tamta pani mysli o tamtym panu.

Gość jak sądzicie
według mojej wiedzy on nie miał kasy, po prostu,,źle się czuł z pustym kontem, więc żeby kobiecie coś oferować trzeba mieć zaplecze jakieś,,on tego wtedy nie miał, podjął decyzję o rozstaniu, skupił się na pracy i teraz wraca, może zdążył wyprostować sytuację finansową......

Gość rtt4545y454545
"według mojej wiedzy on nie miał kasy, po prostu,,źle się czuł z pustym kontem, więc żeby kobiecie coś oferować trzeba mieć zaplecze jakieś,,on tego wtedy nie miał, podjął decyzję o rozstaniu, skupił się na pracy i teraz wraca, może zdążył wyprostować sytuację finansową" Te baby to coraz glupsze tłumaczenie wymyślają :O

Gość jak sądzicie
no tak:) to fakt, są mężczyźni którzy zanim założą rodzinę chcą coś mieć, coś co gwarantuje poczcie bezpieczeństwa, bytu,,zresztą kobiety tez tak mają,,zwłaszcza w pewnym wieku, i nie chodzi tutaj o jakiś materializm-

Gość szukam ksiecia
a ja znam faceta który wrócił po miesiacu...ja go przycisnełam o co chodziło to mi wyjasnił ze ma dziewczyne o której mi nie powiedział spoko...mzoe tamten tez wsadza gdzie inndziej teraz

Gość szukam ksiecia
fu fu fu bel ble ble

Gość szukam ksiecia
"kot przy jednej dziurze zgłodu by zdechł"

Gość jak sądzicie
macie pomysł dlaczego wrócił???? nie ważne są powody odejścia, póki co pojawił się w polu widzenia- z własnej inicjatywy,,dlaczego tak zrobił ??? co on może planować?

Gość szukam ksiecia
to zalezy wiesz od faceta

Gość kurza łapka
jakie on ma plany i dlaczego wraca to tylko On wie. Możliwosci moze byc duzo i wszystkie razem i kazda z osobna. wraca bo kochał,tęsknij i w końcu sie odwazył... wraca bo cos mu tam nie wyszło wiec na stare smieci najlepiej... wraca bo np.jest cięzko chory,sam jak palec a tu opiekowac sie trzeba bedzie wiec do żonki najlepiej w imie miłosci... wraca bo go kochanka w dupsko kopnęła i wcale sielanki nie było... Cholera go wie ,ale po 1,5 roku to tak raczej mi tu pachnie na powrót z braku laku dobry kit

Gość kurza łapka
te powody odejscia tez sa istotne

Gość szukam ksiecia
do mojej kolezanki tez tak wrócił i wiesz co zrobił...wybzykał wybzykał i polazł dalej