Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comccccc

Mój mąż ma konta na portalach erotycznych. Co robić?

Polecane posty

Gość comccccc

Odkryłam to przypadkiem ,wpisywalam jego adres email i wkleilo sie w wyszukiwarke ,oglaszał sie na jakiejś stronie z anonsami :( Pisal m.in ze szuka dyskretnej kobiety ,najlepiej mężatki do regularnych spotkan ,ze podrózuje i zapewnia anonimowosc ,wszystko sie zgadza i nie wiem co robic :( Powiedzialam o tym przyjaciolce,doradzila zeby sie spakowac i odejsc . Ale jak odejsc? Mamy synka, 4 lata po slubie , nie wiem co juz robic,wraca w poniedzialek ,nawet nie jestem zła tylko jest mi smutno :( Nie wiem czy sie z kims spotykal,hasla nie mam eh co radzicie? Powiedziec mu co znalazlam ?

Gość thrth
jak powiesz to bedzie pozamiatana, bo on prawdopodbnie wyprze sie w zywe oczy lub "obrazi", zrzuci wine na Ciebbie i inne takie kwaitki a Ty nie bedziesz wiedziala co robic nic mu nie mow, wpierw sie zastanow co chcesz osiagnac swoim pstepowaniem i wkrocz wtedy do akcji zgodnie z planem mozesz nawet mu nic nie powiedziec i zaczac sypiac z innym bez wyrzutow sumienia

Gość proste i logicznennnee
Jesli znalazlas jego email i zdjecia na jakis portalach wszystko sie zgadza to nad czym sie tu zastanawiac ?:O facet ewidentnie szuka panienki do ruchania na boku , te ich zalosne slownictwo ''Dyskretnej '' buahha

Gość aleeeg
załóż sobie też tam konto i udaj, że jesteś zainteresowana. Wyjdzie szydło z wodka

Gość thrth
albo juz znalazl nie wierz w jego glupie gadanie, ze tego nie robil bla bla juz wiesz z kim masz do czynienia i nie daj sobie wsicnac kitu

oczywiście załóż konto kręć go tak długo aż się bedzie chciał z Tobą umówić i bedziesz miała czarno na białym wtedy się nie wyprze, wiem że to boli ale czy masz inne wyjście uciekaj póki możesz, pókis jeszcze młoda...