Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka185

mam 20 lat nie miałam nigdy chłopaka

Polecane posty

Gość stokrotka185

mam 20 lat i nigdy nie miałam chłopaka, nie wiem co jest ze mną nie tak; nie powiem żebym była jaką super laską, ale też nie jestem jakaś brzydka albo głupia, jestem raczej sympatyczna. Są faceci w moim otoczeniu, którzy dają mi wyraźnie do zrozumienia, że są mną zainteresowani; ale jak tylko to zauważę to zaczynam czuć do nich jakąś niewytłumaczoną niechęć, tracę nimi zainteresowanie jeśli chodzi o tych, którymi ja jestem zainteresowana, kiedy z nimi rozmawiam jestem tak spięta i poddenerwowana że gadam same głupoty, poza tym nie wiem jak miałabym pokazać im że jestem nimi zainteresowana myślę że mam jakieś psychiczne problemy, może jestem zbyt dumna, może boję się tego że ktoś mnie skrzywdzi, albo że to ja zawiodę jego zaufanie nie wiem, i nie wiem jak mam sobie z tym poradzić

Gość .ANAL i ZATORr..,
chłopcy nie dla ciebie, idz w mury klasztorne

Gość stokrotka185
zakonnica juz zostac nie moge bo stracilam dziewictwo od dlubania sobie tam palcem

Gość larabloss
Ja tez tak kiedys mialam! nie jestem pewna dlaczego, ale chyba z powodu kompleksow, tzn bardzo chcialam miec kogos, ale jak komus sie spodobalam to zaczelo mnie odrzucac i wymyslalam 100 powodow zeby nie byc z ta osoba. mysle ze nie bylam gotowa na zwiazek/seks, mialam kompleksy, nie moglam sie przed nikim otworzyc. potem mi przeszlo, obecnie 3 rok w zwiazku.

Gość sądząc po Twoim nicku
To wielka żyrafa jesteś - masz 185 cm, a to przegięcie jak na laskę. Masz pewnie też duże stopy ponad 40 więc nie dziwota że jesteś samo wyrośnięta żyrafo z kajakami!!

Gość larabloss
ja mam 174cm i stope 40/41 i jestem bardzo zgrabna i mam powodzenie :)

Gość stokrotka185
no niestety ale sie nie zabije musze z tym zyc. mam tez duza pupe niestety a male piersi

Gość larabloss masz też szeroką
pochwę i musisz mieć facetów naprawdę z grubym sprzętem, żeby było tarcie :)

sądząc po Twoim nicku, Chyba masz jakieś kompleksy bo sam/sama jesteś karakanem i po prostu zazdrościsz. Ja np. mam 176cm i rozmiar buta 40, a jakoś powodzenie mam.