Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliiiiwka038833

znalazłam portwel a w nim wszystkie dokumenty czy mam isc na policje czy wysłac

Polecane posty

Gość Oliiiiwka038833

dziś znalazłam portwel a w nim 50zł i dokumenty karty płatnicze dowód os prawo jazdy ubezpiecz dow rejestrac poprostu wszystko i niewiem czy mam to odesłac czy zaniesc na policje ale nie wiem czy potem nie będę miała prblemów typu wezwania na policje czy coś takiego

Gość .ANAL i ZATORr..,
zrób tak 50 zł wyśles na konto którego numer zaraz ci podam a dokumentów pozbądz sie dyskretnie

Gość pomyśle o tym jutro albo wcale
idź sama pod wskazany adres, może na jakąś kawe i ciasto się załapiesz

Gość .ANAL i ZATORr..,
podaje nr konta 521990223957600000000327222

Gość Oliiiiwka038833
a jezeli oddam to już właścicielowi czy mam z nim spisac jakies powierdzenie że mu to oddałam

Gość pomyśle o tym jutro albo wcale
a przystojny chociaż?

Gość sfhtrh
najprosciej jest wrzucic do swkrzynki na listy. zaniesiesz a tam jakas patologia powie ze zajebałas. na psach zglosil ze ukradli to beda jakies zjebane przesluchania gdzie bylac gdize znalalas itp. wez 50 na piwo i wpierdol do skrzynki na listy.

Gość A mogłaś znaleźć słownik
języka polskiego, przewertować równie wnikliwie jak ten portfel i może byś się czegoś nauczyła?:O

Gość pogodynkaaaa
tez bym wrzucila do skrzynki.

Gość ghvhgfhgh
a ja bym nie wrzucała do skrzynki, bo listonosz może zaj**ać, albo wyjmie coś ważnego,policja sprawdzi, a tam twoje odciski palców... ja bym zaniosła, pewnie właściciel ucieszony ze odzyskał dokumenty da Ci te 50 zł znaleznego.

Gość sfhtrh
czlowiek chce uczciwie zaniesie i potem problemy, od zlodzieja wyzwa. tylko skrzynka poczty polskiej i 50 dych za fatyge do kielni.

jeżeli nie masz daleko, a gościu nie mieszka w bloku to się przejdz wieczorem i po prostu przeżuć przez bramę i se pójdź dalej

moj chlopak zgubil kiedys potfel a tam wszyskie mozliwe dokumenty prawko ksiazeczka wojskowa dowod dokumenty od auta itd i 400 cos zlotych. pare dni pozniej zadzwonili do niego na domowy ze ktos w miescie obok naszego wrzucil portfel do skrzynki na lisy na poczcie. i oddali mu tylko rzecz jasna bez kasy ;D zrob wlasnie tak:D

Gość sfhtrh
hahaha tak policja z kazdej znalezionej rzeczy zdejmuje odciski no kurwa rece opadaja. jak juz chce oddac wlascicielowi niech zadzowni do typa i powiez ze znalazla. niech weznie ma flache i przyjezdza na wskazany adres. p.s. ta uczciwisc was kiedys zajebie.

Gość pogodynkaaaa
to jakie wy macie skrzynki pocztowe? listonosz je otwiera? nie ma kluczyka do nich przeciez teraz. poza tym zobacz czy nie ma juz ogloszen wywiesoznych. ja kiedys zgubilam kluczyc do auta zima. rozwiesilam ogloszenia, kluczyki sie znalazly!!!!! nie czekaj tylko oddaj wlascicielowi. wrzuc do skrzynki,czy zapukaj do drzwi. zrob colowiek a nie na forum pytasz.

Gość sfhtrh
co za zjebane rady, wrzucic komus na posesje, odzrazu bym pomysla ze to wlasnie ta osoba to zajebała. bo jak by ktos oddawal to do reki an ieja zlodziej wrzucval za plot.

Gość sfhtrh
kurwa do skrzynki nadawczej idiotko !!! do tej do ktorej wrzucva sie listy ktore chce sie wyslac ... rozumieszcz czy narysowac ?

Gość pogodynkaaaa
pier dol sie kretynie

Gość ghvhgfhgh
zanieś pod adres DOSTANIESZ NALEŹNE.

Gość sfhtrh
kurwa idiotko wiesz czemu baba ma jeden zwój wiecej od konia ? ... zeby nie piła wody z wiadra jak zmywa podloge. dobitnie to sie ciebie tyczy.,

Gość sfhtrh
taa znalezne od typa co mial 50 dych w portfelu ... pewnie powie oddawaj kurwo 5 dych. niewiem poco se utrudniac zycie.

lepeij niech wezmie sobie 50 zl sama sobie wezmie znalezne. a dokumenty z portfelem niech wrzuci na poczcie to mu oddadza