Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraMamnaImię

od kiedy niemowlę intersuje się bajkami w telewizji?

Polecane posty

Gość lauraMamnaImię

pytam bo zauważyłam,ze moja mała 5 miesięczna córunia już chętnie by baje oglądała jak przychodzi brata 3 letnia i sobie włącza.Widzę,że moja patrzy w ekran i słucha tych pioseneczek na mini mini..tylko proszę o odpowiedź normalne mamy a nie takie co mnie zrypią,że się może dziecka zdolnościami przechwalam....

oczywiście, że już się interesuje. bajki są kolorowe i fajnie brzmią :) wiem po moim synku. tylko nie pozwalaj jej za często oglądać bo jeszcze nie powinna.

Gość smerfetkaaaaaa
mój się tv interesuje już od 3msc jak tylko zauważy włączony telewizor to zaraz głowa w tamta stronę i patrzy...

Gość lauraMamnaImię
wow, to jednak widze,że nie ja jedna to zauważyłam:)ssuper, dzięki mamy...a co do tego ,że mam jej nie pozwalać to nie muszę bo ona długo nie ogląda, narazie tylko po kilka minut jak ją muzyczka zaciekawi co tam śpiewają-takie wesołe pioseneczki na mini mini.Dzięki mamy.

Gość lauraMamnaImię
czekoladowa muffinko to ty chyba nie znasz tu niektórych mam jak rypią inne ,że te sie niby przechwalają a te biedne mamy piszą tylko prawdę,że np.4 miesieczne dziecko próbuje siadać...a tu już wrzask!!!,że nie!!!,że idiotka,że może już chodzić umie...i takie podśmiechujki

ale tobie sie dziewczyno chyba cos pomylilo:O lampienie sie dzieciaka w tv nie swiadczy o jedo zdolnosciach,inteligencji tylko raczej o głupocie jego matki ze na to pozwala:O znasz pojecie ironii? bo moja wczesniejsza wypowiedz byla ironiczna, a nie wprost:O

Gość StukniętaMuffinka
do jebniętej muffinki-autorka na wstępie napisała,że chce odpowiedź od normalnych mam a jak widać ty jesteś jedną z tych popierdolonych debilek, które już o byle co jej się czepiają-spieprzaj stąd zakompleksiona suko, co sama nie może mieć dzieci!!!!!!!!!

Gość ales wymysliła
tak malutkie dziecko nie interesuje się niczym na dłuzej niz minuta.To że oglada TV a raczej wgapia sie w odbiornik o niczym nie swiadczy - reaguje na milion bodzcow jakie mu fundujesz, swiatlo, kolory i dzwięk. Nie wiem czy słyszałam, że tak małym dzieciom NIE wolno oglądać TV ? mój syn ma 18 ms i nadal nie interesuje się bajkami, a co dopiero taki 5 miesięczniak

Gość lauraMamnaImię
do aleś wymyśliła-przecież napisałam,że najwiecej z kilka minut tylko popatrzy,potem jej sie nudzi już

Gość korona1704
Moja córcia ma 8 miesięcy, i potrafi zawiesić oko na ekranie max 5 min, głównie na reklamach.