Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce wyjechac

Chciałabym wyjechac za granice ale nie mam z kim:(

Polecane posty

Gość chce wyjechac

Chce stad wyjechac. Nie mam tu zadnych perspektyw na lepsze zycie, cale zycie w tym samym miejscu. Zyje z dnia na dzien. Otacza mnie szara rzeczywistosc, monotonnosc dnia. Juz mam dosyc. Nie moge tak dalej:( tylko cholera nie mam z kim wyjechac. Ot tak, zeby bylo razniej. Sama sie boje w ciemno jechac.... Sama juz nie wiem co mam robic ehhh....

Gość to tak samo jak ja
A ile masz lat?

Gość chce wyjechac
23:(

Jedz sama. Ja pojechalam sama, "w ciemno" i nie zaluje. Nie ma sie czego bac ;)

Gość chce wyjechac
no tak sama, wiem ze łatwo mowic ze samej nie jest trudno moze i nie jest ale boje sie o to ze w ciemno mialabym jechac, nie znam kraju, ludzi, nie wiedzialabym nawet jak mam sie tam poruszac, gdzie szukac pokoju do wynajecia tak mi smutno...

Gość hgfhfhthtrjtjt
ja bym pojechała ale co ja bym tam miała robic to nie wiem;)

Gość sdfsedaf34
Hej, a skad jestes?> z jakiego woj? ja mam 22 lata i tez chcialabym stad sie wyrwac, znalezc prace a nie tutaj -marne grosze za zlecenia ;/ a samej nie pojade, jeszcze do burdelu mnie wezma czy cos..

Gość chce wyjechac
ja chcialabym jechac tam do pracy, uciec od tego co mam tutaj

Gość .ANAL i ZATORr..,
z bogiem moje panie z bogiem

Gość pasuje czy nie ?
moge wziasc obydwie, zaspponsoruje przejazd i wyzywienie i dach nad glowa, codziennie ruchanko rano i wieczorem. moze byc w trójkącie

Akurat mnie nie jest latwo mowic, bo sama tak zrobilam. Pierwsze trzy tygodnie spalam w hotelu, potem zmienialam mieszkanie cztery razy, a jak znalazlam pierwsza prace (jeszcze w czasie studiow) to sie uchlalam ze szczescia, nie przyszlam i mnie wywalili :D Co nie zmienia faktu, ze nigdy nie zalowalam, ze wyjechalam.

Gość chce wyjechac
poruchac jedz sobie do burdelu cwaniaku🖐️ a jestem z woj mazowieckiego. wlasnie chodzi o to ze samej to strach jechac zeby cie jeszcze nie zaciagneli gdzies

Gość katriannoy
Ja tez wyjeżdzam z tej polski, polska nawet fajna jest ale ci rządzący w panstwie mnie dobijają szczególnie pan tusk;p ja wyjeżdzam do niemiec od razu po studiach bo w polsce tezs nie mam zadnych perspektyw przeciez jak my będziemy starzy to na nasż emeryture nie będzie miał kto pracowac jak juz teraz na 1 emeryta pracuja z 2 osóbki i cały czas to spada to my tu z głodu zdechniemy;d w niemczech jak znasz dosc dobrze jeżyk jeszcze jakies studia masz to zyjesz jak w niebie a tutaj mozez miec milion fakultetów a i tak wylądujesz na kasie w biedronce;pnie wiedzę zadnej perspektywy na przyszłosc dla polski niestety ten pies zejdzie na psy i juz powoli zaczyny a przy takich rządzących to nawet zjedzie windą;p

Gość pasuje czy nie ?
1sza strefa, mieszkanie zadbane, widok na London Eye, Internet, stacje metra (5 minut pieszo): London Bridge, Borough, Elephant & Castle. Autobusy: 453, 53, 63, 42, 363, 172, 21, 188, 1. Sklepy: LIDL, Saintsbury, TESCO, Costcutter. W pelni wyposazona kuchnia, osobna toaleta, living room.

Gość sdfsedaf34
ja to z kuj-pom na ciemno nie ma co jechac, nielicznym to sie udaje, jak nie w tym roku to moze na przyszly mi sie uda

Gość chce wyjechac
Nueve fajnie ze tam Ci dobrze:) ze sie przelamalas:) ale jakbym pojechala to bym chciala cos znalezc jak najszybciej bo i tak z kasa u mnie krucho i nie chcialabym nocowac w hotelach i placic gore pieniedzy bo mnie na to nie stac

Gość malenka milosc
ja też chcę wyjechac najlepiej do pracy przez jakąs agencję pracy, żeby była pewna robota i nocleg. tez mam 23 lata i jestem z łódzkiego, może poszukamy czegoś razem i obie stąd się wyrwiemy ?

Gość pasuje czy nie ?
czyli nie skorzystacie z mojej propozycji ?

Gość katriannoy
mam rodzine w niemczech więc sie o nic nie martwię. wezme jeszcze tylko swoich rodziców oni tez chcą jechac bo tezsie boja ze nie bedą mieli co do garnka włozyc heh:P wiec bede czuła sie jaku u siebie;p

Gość chce wyjechac
powies sie w tym swoim domku w pierwszej strefie:O ja bym chciala wyjechac jak najszybciej, wiem ze nielicznym udaje sie cos znalezc a ja sie boje o to ze nie bede mogla znalezc pokoju i co najwazniejsze pracy

Gość samotna 21
hej a znasz niemiecki? bo ja siedze sama za granica i szukam wlasnie jakiejs kolezanki zeby razem wyjsc czy cos jak znasz niemiecki to u mnie w pracy maja wolne miejsca nawet mi oststnio szef mowil ze jak mam jakas kolezanke z polski czy cos to moze przyjechac i zaczac:) ! mam 21 lat odezwij sie jak chcesz :) pozdrowionka

Gość pasuje czy nie ?
drogie panei chce wam pomoc a ze dacie poruchac, przeciez tam nie ma licznika. lepiej mi niz jakiemus ciapatemu.

Gość katriannoy
mowiłam ze jeszcze mi rok studiów został;P

Gość angel634
czesc:) ja równiez chcialam wyjechac lecz nie bardzo jest z kim, z jakiego jestes woj.? Ja wielkopolska:)

Gość hsdfs
samotna jaka praca ? jak płaca ?

Gość chce wyjechac
malenka milosc myslisz ze agencja pracy bylaby taka pewna? napisz cos wiecej o sobie? na pewno nie jestes jakims zboczonym staruchem itp? sory ale serio sie boje ze ktos mnie wykiwa:O

Gość hey boy
ja sie chetnie pisze jak mi dobrze cipke wylizesz

Gość katriannoy
ja łodzkie;p

Gość angel634
samotna 21 - ja bym jechała na 3 miesiące :))

Gość samotna 21
ja pracuje w zakladach sportowych 1200euro netto platny urlaub ogolnie spoko praca