Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na prawdę?

Jak myslicie, czy on to na serio zrobi? ;/

Polecane posty

Gość Na prawdę?

Pewien chlopak ze szkoly, troszke taki glosniejszy niz cichszy:P na fejsbuku przyjal mnie do nzajomych..a ja nie jestem taka super laską..i mam wrazenie ze on sie ze mnie podsmiewywal z kolegami. Sama nie wiem co w moim wygladzie jest nie tak..z opisu jestem piekna, ale jak przychodzi do jakiegos spotkania to juz kapa.:(:O - napisal mi mniej wiecej cos takiego ; dodal oczywiscie koment tego typu ;"a gdzie to mozna zlowic takie rybeczki?" No i zachaczylam o to, i on w koncu powiedzial, ze jestem taką foczką.. I zebym od dziś czytala gazete(nazwa) z ogloszeniami bo specjalnie dla mnie, napisze list. Ja ze jaki? On na to, ze zobacze. Dodalam jednak, ze ja juz jej nie czytam, bo mam za daleko by po nia iśc(bo teraz rzadko bede wychodzic z domu)I tyle rozmowy:( Myslicie ze napisze? A jak tak to czy to bedzie jakos obrazliwe? Bo on sie na serio ze mnie chyba podsmiewywal:O Sorry ze tak dlugo.

Gość .ANAL i ZATORr..,
nie szkodzi pisz dalej

Gość wielkie czyny a normalnosc gdz
zamiast listu niech lepiej normalnie z tobą porozmawia. a za tę foczke bym się obraziła. Ile on ma lat?1 8?

Gość Na prawdę?
tak. oboje skonczylismy juz ogołniak w tym roku. On sie zachowuje dziwnie, zapytalam sie co zamierza napisac..a on dwa razy mi napisal ze zobacze:( boje sie troche, jestem charakterystyczna osoba jesli chodzi o wyglad, kazdy wie do jakiej szkoly i klasy chodze, jesli mnie osmieszy, to boje sie ze wpadne w jakąs depresje:(

Gość olabogaaaaaaaa
Wiesz co nigdy nie wiesz co się chłopakom we łbie dzieje. Olej goscia i bądź pewna siebie to nie podskoczy .