Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ferdruke

Dlaczego wiekszosc kobiet zarabia malo i zyje na koszt swojego faceta?

Polecane posty

Gość Ferdruke

Przeciez trzeba miec troche godnosci w zyciu

Gość idź stąd
ja zarabiam 8000

Gość zauroczona:):)
bez baby ten facet by sie stracił

Gość kosimy trawnik
bo to leniwe nieudacznice, tylko nogi potrafia rozkładać a i to nie zawsze!:classic_cool:

Gość NoWayZombie
Jak masz taką kobietę to widać jak wysokie są Twoje progi ;)

Gość sfgethtyjtujkiuluol;io;oi
Może dlatego, że kobiecie tak samo wykształconej i zatrudnionej na takim samym stanowisku jak mężczyzna, pracodwcy zawsze dają mniej?

Gość sfgethtyjtujkiuluol;io;oi
Może dlatego, że kobiecie tak samo wykształconej i zatrudnionej na takim samym stanowisku jak mężczyzna, pracodwcy zawsze dają mniej?

Gość Prawdziwy powód
No jedna mądra odpowiedź. A pytanie kieruj do pracodawców i rządu

Gość ja mam kolezanke
ktora jest po studiach, ukonczyla w bialymstoku, ma obecnie 35 lat i nigdy nie pracowala, nawet nie szukala pracy, dlugo mieszkala z matka, wyjechala do londynu 3 lata sprzatala, znalazla starszego faceta, wyszla za maz i jest w ciazy z drugim dzieckiem, ale nie poszla do szkoly w londynie, po ang. rozmawia bardzo slabo a jest juz chyba 8 lat i siedzi w domu, fakt maz zarabia dobrze ale czasem nie rozumien kobiet ze one niechca wogole nic robic, zeby nawet nie pojsc do szkoly, jej corka chodzi do przedszkola, potem zaczna sie prace domowe a ona nawet nie bedzie umiala jej pomoc, zadnych ambicji, nigdy nie slyszalam zeby ksiazke jakas czytala, kawa+plotki+to jej zajecie, ale ona uwaza ze skoro maz zarabia dobrze i jeszcze jej kaze siedziec w domu to jest ok

Gość a bo moze ten swiat jest tak
ulozony ja skonczylam studia prawnicze teraz jestem na plikacji wiec dalej sie ucze i do tego pracuje moj maz jest po techikum nie przemeczal sie w zyciu teraz tez ma luz i swobode po przyjsciu z prayc a ja nauke i on zarabia 3 ray tyle co ja wiec sory nie uwazam ze brak mi godnosci bo relatywnie robie wiecej

Gość cxfdfdfd
okey to wy tepe buce zajmijcie sie wychowywaniem dzieci, zajmijcie sie domem do tego idzcie do pracy...ja sie z checia zamienie i tylko popracuje. nawet bucu nie wiesz jakie macie szczescie w zyciu ze tylko pracujecie

Gość cxfdfdfd
czy zajmowanie sie dzecmi i domem to jest nic nie robienie.?? hahaha zal to ejst ogromna praca i wysilek calodobowy .............

Gość 6546545
ja mam kolezanke: co trzeba zrobic zeby znalezc takiego meza?:) ladna jest? ukonczyla jakas skzole chcoiaz?

Gość 6546545
a bo moze ten swiat jest tak: co robi Twoj maz? ja tez prawo koncz,emowisz ze nie zwrobie po tym?ale lipa

Gość a bo moze ten swiat jest tak
6546545 moj maz programuje maszyny a po prawie to nic nie zarobisz na cala grupe 40 osob tylko jedna zarabia 3 tys reszta w granicach 1000-1500

Gość Dżoanna Kchruppa
trzeba dobrze sie rozgladac i pytac facetow wprost czy by chcieli zeby ich zona siedziala w domu:p

Gość fwffwfgwgwGF
m.in. dlatego, że to kobiety rodzą dzieci. Zakłądając, że w rodzinie dzieci jest dwójka, to kobieta na ok. 5-6 lat jest wykluczona z życia zawodowego i to z przerwami. W związku z tym kobietom trudniej jest się odnaleźć na rynku pracy, pracodawcy przecież też doskonale zdają sobie sprawę z tego, że zatrudniając np. młodą mężatkę lada moment nie będą mieli pracownika przez 2 lata.

Gość mikam
Większość, co to znaczy większość? Niektóre Owszem. Poza tym weź pod uwagę to, że pensje kobiet ogólnie sa niższe

Gość na Warszawiaka nie ma cwaniaka
Myślę, że jeśli się jest z kimś to nie ma MOJE, TWOJE, tylko jest NASZE. Ja mojej żonie nigdy nie wypominałem, że zarabia mniej niż ja.

Gość fwffwfgwgwGF
o Warszawiak ma rację:) W przypadku moich rodziców bylo tak, że ojciec zawsze więcej zarabiał, matka cały czas pracowala, ale zarabiała niewiele. Zawsze mieli wspólną kasę. Treaz matka zmieniła pracę i zarabia więcej od ojca, więc nigdy nic nie wiadomo:)

Gość 6546545
a bo moze ten swiat jest tak no ok,ale to kiedy prawnik zaczyna zarabiac sensownie?