Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalinaCYTRYNA

Ciężka sytuacja

Polecane posty

Gość MalinaCYTRYNA

Bylam z chlopakiem ponad rok, jednak ostatnie 4 miesiące były okropne. Ciagle kłótnie. Z mojej strony zazdrość, kontrolowanie, czepianie sie o wszystko, z jego strony kłamstwa i przykre słowa. Rozstawaliśmy sie i schodziliśmy. Obiecywalismy sobie zmianę, a szczegolnie ja, bo ja naprawde przesadzałam, ale nic sie nie zmieniało. wczoraj chlopak powstał sie ze mna. Były nerwy, chcialam by ze mna byl, prosiłam, choc wiem ze to głupie. On sie denerwował i mowil ze nigdy juz ze mna nie bedzie i ze zachowuje sie jak nienormalna. Jednak kiedy sie żegnalismy przytulił mnie i powiedzial: wrócimy jeszcze do siebie. Pisaliśmy do siebie, ze moze dojrzejemy i cos zrozumiemy. 4 czerwca mam wesele i prawdopodobnie pójdzie ze mna jako osoba towarzysząca. Moze to bedzie nasza szansa? Co o tym myślicie? Jak sie zachowywać do tego czasu???

Gość MalinaCYTRYNA
zależy mi bardzo, jestem w ciąży , nie bardzo wiem z kim , wiem tylko , że napewno nie z nim

Gość Malina Cytryna
może spróbuje z innym? ten był dość kiepski w łóżku i smierdzało mu z gęby a kutaska miał jak zapałka

Gość Malina Cytryna
chciałąbym w dupkę spróbować ,a ten obecny nie chce ,czasmi taką mam ochotę ,że wsadzam sobie gumowego tygryska do tyłeczka